sjuker, men frisk nu

Varit sjuker sen i måndags nu, alltså ingen skola för mig på hela veckan. Men i morgon ska jag bannemäää gå. Efter skolan blir det jobb och lagom till halv tolv då jag slutar blir det utgång =) På lördag och söndag är det jobb med ida.. Ingen lugn helg om jag känner ida och mig rätt. Hoppas på en otroligt bra dag i morgon , men ska inte ha förhöga förväntningar på något bra. Jag blir bara så jävla besviken då.. På dig.

Idag har jag börjat på min "100 saker att göra innan du dör" lista.. Den är långt ifrån klar men när den är det ska jag pimpa den fin och sen är det bara att bocka av punkt efter punkt =) Där finns allt i från resor till personliga utmaningar som att lära sig surfa tex. Och flytta.

Äh nu ska jag gå och joina sängen, för lär inte bli speciellt mkt sov tid för mig framöver..

peace out

Irland

Irland, Cork 5-26 oktober 2008.
 

Lund en student stad..

Lund.
..är en mysig stad.
..är en stad med många cyklar och studenter.
..är en stad med en otroligt mysig stämning.
Det är en stad jag kan tänka mig att plugga i, trots att stadens storlek inte är en av dom större till ytan.

Jag har verkligen hittat rätt utbildning för mig nu, dock finns det här i Helsingborg men går under Lund.. Jag känner mig så otroligt rätt med allt dom pratar om och jag läst. Hoppas jag känner det samma när det är min tur att känna pepp på skolbänken igen. Turism baby, jag klarar mig inte utan dig! Så lätt är det tydligen.

peace gott folk!
 

På vägen in i väggen..

Jag ligger snart på dödsbädden av utmattning, trötthet och förtvivlan. God kväll gott folk!

du snurrar mig yr.

Ibland är det bra ibland inte alls så bra. Du snurrar och snurrar jag kan snart inte sitta kvar, du gör mig så otroligt yr. Jag orkar inte vara yr och följa med dig i karusellen.

frid..

Jag vill känna frid och lugn. Mitt liv är oehört planerat just nu och snart tror jag att det blir för mycket. Alldeles för mycket skolarbeten på massor av olika håll. Körlektioner och teori plugg. Jobb, och andra personliga problem. Hjälp jag behöver nog en paus... Kan man lägga in en semester vecka, 47 från världen? tack

4 veckor senare..

I morgon är det skolan igen för mig efter 3 veckor på irland ett underbart höstlov och en resa i polen. Jag är inte precis laddad för start i skolan nu, jag har inte ens sovit en morgon för mkt. Klockan ringt alldeles förtidigt nu i 4 veckor. Blää

Det har hänt något sjuk mkt under dom här veckorna och jag saknar och hatar varje minut av dom. Jag saknar september månad när mitt liv var som bäst, jag saknar alla som fanns där då, som är borta, borta föralltid. Jag vill inte att just du ska vara borta. Du kom och bara vipps så var allt så mkt annorlunda. Förhoppningar på något bättre och adjö åh allt var borta. Det var svart på svart igen. Och aldrig igen skulle det bli så bra som jag hoppades på långt inne i mig. Förjävels fick jag falska hopp. Ännu en gång svag och nere på ruta ett..

RSS 2.0