uppdatering sälen 2!!

Åkte lite mer skidor idag men kanske inte precis det bästa vädret :/ Plusgrader åh allt. Inte så bra när man åker skidor blir smörigt som fan då. Alla andra dagar har det varit hur bra som helst, sol och några minus grader. Vilket man kommer se, jag liknar en kamel un huvudet.
Nu ska jag dra med brosorna och hämta våra pizzor och handla godis. Måste hinna tillbaka till eva och adam bara. Det älskade jag när jag var liten =)
Äh shaaa, vi ses nästa gång då jag är hemma i skåne igen.

peace out ♥

jag vill känna fukten

Jag hatar dig!! Det gör ont, kom tillbaka. Jag är leesen. FAAN jag är en idiot.

jag orkar inte längre...

Jag är inte lycklig längre inget vill mig väl...
Jag känner inte igen mig själv, vart tog erika vägen? Inget verar göra mig glad, inte ens på semestern.
Saknaden efter så mkt känns väldigt tungt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Alla säger det löser sig, men ja vet de fan om det gör det. Helgerna är värst. Då vill jag bara dö.
Jag är värdelös ingen vill ha med mig att göra, en patetisk jävel. Åh det kommer va så här. Vad gör jag här egentligen? Om jag försvann skulle det inte ens märkas. På begravningen skulle det spelas mina favorit låtar men ingen skulle vetat vilka och mamma skulle gissad på någon peter jöback? Men vad spelar det för roll för ingen skulle ens vara där.
Jag är negativ men jag finner inget bra. Varför skulle jag vara det, om jag var bra skulle det inte sett ut så här? Eller hur?
Jag skiter i allt nu, jag vill inget längre, varför tvingas jag vara kvar?
Livet är slut, jag menar det, det är verkligen det.
Hejdå!


uppdatering sälen!!

Äntligen har jag lyckats komma in på det här jävla nätet som man är så himmla beroende av. Är som ett barn som inte får sitt lördagsgodis på en lördag.
Allt är bra här i fjällen, men jag länktar hem hur mkt som helst, vill ha lov tsm med er alla där hemma. Jag har noll koll vad som har hänt er :S
Inte mkt skidåkning för min del :/ Jävla fucking arm men snart slipper jag dig. YEEAH!!
På söndag åker bilen hemåt igen vilket blir kalas bra. Första natten i mitt nya rum =) Det låter kalas bra.

peace out dude ♥

nu åker vi på semester...

Nu drar jag, vi ses om en vecka igen! Ska se om man får tag i någon form av internet för uppdatering.
Ha en bra påsk!


jag är död (typ)

Åhh, allvar jag kommer ingen vart alls. Nu menar jag verkligen ingenstans alls. Kan väl säga att jag är på samma prick på listan som vid kl 3 idag. Bra jobbat erika! NOOOT
Får pigga upp mig lite med bra musik av Jack Johnson han har verkligen härligt sound i sina låtar.

Puss! ♥

myspys kväll...

Kom hem för så här några timmat sen från ängelholm, där jag hade en underbar kväll med massa mys,  godis, film, och underbart snack.
Nu har jag panik. Väldigt mkt som ska göras innan vi åker ikväll och jag har typ inte börjat på nått.
Packa!!
Åhäh, nu måste jag verkligen sätta igång. Fan i helvete har jag lagt kamera och iPod laddare i den här röran :S:S
Behöver nog lite hjälp känner jag.

Den utvalde

Den utvalda - Svensk thriller från 2005. Johan går sista terminen på Polishögskolan och har rykte om sigimage47 att vara en ovanligt smart polisaspirant. När en serie bestialiska mord begås, arrangerade som olyckor och signerade med ett mystiskt tecken, leder spåren till ekonomlinjen vid Uppsala universitet. För att hitta nya infallsvinklar på mordutredningen som står och stampar, rekryterar mordutredaren Erik Swahn Johan för att nästla sig in i studentkretsen. Snart förstår Johan att den iskalla seriemördaren finns i hans närhet.

Det är vad som bjuds på ikv. Är i ängelholm nu i alla fall =) Mys på top. Nu säger vi hej för oss.

puss sverige!

God morgon :S

Steg upp ur sängen för en stund sen, har inte pallat gå upp helt enkelt fast det gör ju inte ett skit eftersom det är PÅSKLOV. Jag och bror ska äta frukost nu sen ska vi åka hem till mamma och hämta lite stuf.
Jag ska till väla schiho =)

see yah!

Ny frisyr?

Haha, vad tycks?
image44image45image46
rätt kul grej, ialla fall när man har sjukt tråkit som nu.
Jag älskar frisyr nummer 1 , man kanske skulle ändra val av färg bara.

Lov som fan nu

Yes! Klarat av en dag i skolan och två på praktiken, och jag njuter av lovet. Och snart åker man upp till fjällen med, okej kanske inte det roligaste med min arm, men jag skiter i den nu. Faktist!
Idag tänker jag på er speciellt mkt, tänk ett helt år har gott och ni har fått vara med om så mkt hemskt. Ser upp till sånna som er som klara sånt, sådana människor gör mig stark.

Äh, nu har jag bråådis, ska köra och hämta markus på träningen, hihi. Att köra bil är kul men inte så bra för växthusefekten!

syster, syster

Idag har min syster varit underbar mot mig, hon är typ helt cp fast det är ju jag med så...

ni smugglar inte när jag är i farten

Hemma efter ännu en dag på båtarna. Är rätt trött i huvudet. Från allt buller och skrik. Idag blev i alla fall alla typ skit sura på mig, eftersom jag lekte lite extra polis. Kolla biljetten extra noga och hur personen till fråga såg ut. För det finns vissa som åker fram och tillbaka hela dagarna för att handla cigaretter mm... Och försöker lura oss och handla mer. Men nix pix. Inte när jag sitter i kassan. Seriöst vissa blev nästan hot fulla.
Åh dom här jävla danskarna som snackar jag vet fan inte vad, och sen blir dom skit sura när man inte fattar. Skit i att köpa cigaretter i stället.
I alla fall så satte jag dit en kanske 8-12 årig grabb som snotta parfymer idag. Och sen när man bara ursäkta och vakten var där, så typ bara hans föräldrar va kosta den och sen gick dom. Men lixsom hallå? Sen kommer det roliga fem minuter senare var pappan och sonen inne igen då skulle sonen handla godis. Lixsom ofta ens föräldrar ska låta en göra det. Ska dok klar göra att det inte var en svensk familj.
Äh, det kan hända rätt mkt skumma saker ändå.
Fast ändå det roligaste vad när jag skulle gå av båten. Då ser jag en som försökt lura en med cigaretterna leta i pappers korgar efter biljetter att lura oss på. Till och med när vi gott av båten.
Men hallå ja, trodde det fanns viktigare saker att göra än att bryta mot lagen.
Uh, fy nu blev detta inlägget en aning vimsit , men skit samma!

peace out ♥

vad håller du på med egentligen?

Jag hatar dig!! , seriöst vad är ditt problem?

Cecily von ziegesar

Idag kom det ännu en bok av Cecily von ziegesar hon är verkligen en underbar författare.
image34Boken som kom heter "På allas läppar - it girl" Som är andra boken i serigen It girl. Där man får följa jenny från böckerna Gossip girl som lämnar new york för att börja på Waverly Prep en exklusiv internatskola. Jag gillade bok nummer ett. Så hoppas på en bra fortsättning. Fast om jag inte har fel för mig så brukar alla hennes böcker jag läst va det. Första var bra, sen blir dom bättre och bättre...
Om man inte har läst verken Gossip girl eller It girl tycker jag att man ska göra det. Det är lätt och underhållande läsning. Fast om man nu följer serien på tv kan det bli lite knas med gossip girl eftersom nästan allt är på ett helt annat sätt i boken.
Tänkte hoppa ner i sängen extra tidigt idag för att få börja läsa =) Återkommer sen med betyg på boken.
Cecily von ziegesar får dagens ros för att hon är en fett bra författare som gett mig underhållning.

peace out ♥

jogging

Jag har varit på en jogging tur med min arm. HAHA, serigöst jag skite nu i om man inte får träna eller inte. Man kanske inte kan träna värsta arm passet men kondis och sånt går helt okej.
Var riktigt skönt. Snön som smälter, solen lyser och man blev helt så där kall i ansiktet. tårar i hela ansiktet för solen gör ont i ögonen. En helt underbar jogging runda.
Nu har jag gjort en talrik fiber rik gröt.
Oj,Oj vad nyttig jag blev på så här en morgon.

inte precis någon ånges...

Äh, bara för att jag börjar über sent i morgon betyder det inte att man måste sitta uppe extra länge för det. Så jag har tagit mig i kragen nu och ska hoppa ner i sängen, man behöver inte precis ha någon ångest på den här dagen. Som typ att klockan ringer tidigt eller klockan blev lite väl mkt.
Tidig kväll och klocka ringer sent, kan nästan inte bli bättre.

- 12:00 ringer min väckaklocka i morgon ;)
- 13:38 går bussen till skolan
- 14:20-15:35 historia
-  16-17 körskolan
- 18:20 teori
- 20:00 hemma igen

lite skola men mkt annat tråkit, så man kanske inte ska jubla allt för mkt. Vi får väl se hur det går med det där som kallas teori lektion.

God natt ♥


puss på kinden erika!

Nu var man klar med pluggandet =) Och jag har varit duktig och gett det lite tid med. Både till skol plugg och körkorts plugg. Det är riktigt mycket poäng till mig där. Nu hade jag tänkt ta tag i så mkt som att kolla One tree hill det kan inte anses som så onödigt. Btw, ska jag göra ett skolarbete om en surfare ;) Jaa, ni vet vem. Marie var körd :/

See you later!

Snöar i skåne

Precis hemma från skola och körning.
Och det typ bara vräker ner snö i skåne...
Är alltid något med vädret när jag ska köra på körskolan det är alldrig LAGOM.
Skolan var bäst idag för vi fick lixsom reda på att man bara har en lektion i morgon , lixsom oh nice?
Börjar 14,20 till 15,35 så det är bara okej.
Nu tänkte jag ta tag i mina läxor en stund i alla fall.
Kanske kolla på ny data/laptop senare =) Härligt!

peace out ♥

Glad

Tyler Hilton - Glad

Jag typ älskar hans låtar just nu =) så härlig röst, sköna låtar :P
Ska nog ta och hoppa ner i sängen snart är rätt trött. Tänkte bara få klart min iPod.
Har fått igång min data igen nu efter två veckor :D Snacka om att man är lycklig är man data nörd så är man...
Imorgon är det tyvärr skola igen. Och sen hade jag tänkt mig att plugga. Ja, ni hör rätt.
Får bara se hur det går med en arm imorgon igen i skolan, även om jag typ inte känner något alls längre. HAHA, Ähh det löser sig. Det gör det alltid. Jag till och med kört bil idag och det gick helt okej.
Nä nu ska jag fixa till lite i iTunes med nya låtar, innan sängen väntar.

God natt ♥

Tur 2008

Igår image33var jag i göteborg med skolan och besökte turism mässan där.
Det var riktigt kul =) Och man blev ju bara lite sugen
på att resa. Jag tog massor av broschyrer från lite
allt möjligt, fast mest om turism ubildningar och
lite studier om utlandet. Och massor om Irland
men dom som representerade Irland var helt störda. Skit otrevliga mot en, typ bara för man inte var vuxen.
Det var i alla fall kul =) Bussen hem var sjukt kul, och det gick fort som fan...

Tack alla som var med ! ♥


btw, helt fel låt som vann igår.
Nu ska jag äta och sen är det ut och öva bilkörandet med pappa. ÅHH.....

peace out ♥

Äntligen fredag! NOT

Är hemma hos pamela nu, vari på stan och fikat.
Hon är ialla fall speciell, (vi vissa fattar) HAHA ;)
I morgon är det i alla fall skola igen :( Göteborg på Tur mässan och kolla massa turism saker.
Det blir i alla fall pappa ikväll , det blir mys =) saknar min pappi allt för mkt nu för tiden :P konstigt nog.

peace out ♥

är man tv nörd så är man...

Va på väla med mamma för en stund sen, så himmla tråkit!! Ja ni hör rätt, jobbigt och tråkit. Ångrade stort att jag ens följde med. Mitt huvud värker, min arm värker och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Typ hela mitt liv är skit, jag HATAR det.
Hade tänkt hoppa in i duschen nu, för aldrig att jag orkar det i morgon.
JAG HATAR FREDAGAR...
Sen hade jag tänkt att sova, fast först ska man kolla på Private practice 21:00-22:00 tv4.
Det helt okej tv tittande enligt mig. Fast jag kan kolla på ALLT. (på ett ungefär)

Annars säger jag god natt.

peace out ♥

skadorna börjar bli lite väl många.

Urk så trött jag är. Det är verkligen jobbigt att jobba. Är i alla fall bestämt nu (typ) att jag ska stanna kvar på denna båten =) Det gillar jag , lixsom hundra grr trevligare, mer att göra och listan kan bli lång.
Jobbade på så gott det gick, kassa hela dagen, och liita så.
Träffat på många langare och smugglare idag med. Ska bara lära mig mer nu hur dom riktigt ser ut. Dom är i alla fall inte svenskar och vet fan inte vad dom snackar. Varken engelska,tyska,svenska, eller nått annat språk.
I alla fall så är min arm skadad, och har värsta fete blåmärket. Jag fattar inte vad det är med mig nu förtiden. Skadar mig typ alltid. Börjar bli pinsamt. Eller jag ska nog börja med mjölken lite mer ;)
Sen jag började gymnasiet har jag gott på krykor 2 grr. Haft mitt knä skadad och lindat 2 grr. Nackspärr 1 gång. Och så nu handen :P hehe, känns lite krydd.

peace out ♥

Gray's Anatomy

Jag älskar gray's =) vilket gör onsdagar väldigt mkt bättre.
Är man tv nörd så är man...
image32
Good Night ♥


AJJJJ!!

Jag har snuskit  ont  asså. Hela min arm värker seriöst den är fan nog sönder. image31
Är precis vad jag behöver nu. NOOT
Klanta till det som fan på praktiken idag, vet egentligen inte ens hur man lyckas lixsom. Sjukt pisamt.
På något sätt trilla jag till när jag satt på huk och packade upp godis, och slog i armen i värsta stål hyllan och sen her på golvet.
Aj, och jag har fortfarande lika ont.
Om det inte går över om så här 3 sekunder tror jag vi måste åka till doktorn.
Fisse!! Detta vill jag allra minst nu...



Björn Gustafsson

Har inte typ kopplat det förän nu, att roliga björn som var med i mellodifestivalen var björn jag såg i höstast i parlamentet och skratta att jag nästan kissa på mig av skratt.
Han är hel skön!

Färgning av hår.

Sitter hemma hos min favoo kompanjion ida. Slingade mitt hår innan , blev helt okej. Eller tror det :P:P
Ska väl ta och krypa ner snart, pallar inte praktik i morgon verkligen :/ Är inte alls kul, trodde det skulle va värsta roliga saken lixsom. Men nix!

Vad tycks??


Ensammast i sverige

Jag kan förstå dig fullt ut med allt du känner. Jag saknar dig så otroligt mkt att det nästan blir läskigt. Du är så jävla underbar. Vet du det? Det finns så mkt jag vill säga men vet inte hur, jag saknar tiden då vi kunde springa fram och tillbaka till varandra när som helst på dygnet. Ringa om allt mm. Du fanns alltid där för mig.
Precis som nu, när allt bara känns skit. Det betyder verkligen massor för mig. Även om det inte blir som förr. Ett jordklot bort och jag ser upp till dig lika mkt om inte mer nu.
Flytta hem! Flytta hem! Vad ska du göra där borta i staterna , lixsom vilket skit land (där ljuger jag)
Min bästavän Marie Brown<3
Förfan, varför blev det så här? Din flytt blev en aning för långt iväg.
Jag saknar dig och våra cykel turer mitt i natten!
Behöver dig här...
image28♥♥

måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen, tänkte plugga lite läxor men blev inte så. Hammnade här i stället och läser lite bloggar (som typ alltid annars).
Idag hade vi samlevnadsdag i skolan, sånt gillar jag. Blir alltid tänd på att diskutera såna saker, haha. Så om man fick betyg i diskutioner skulle jag lätt fått MVG.
Religion, värderingar, om livet, kärlek mm..
Jag länktar tills i trean för då kommer vi bara ha roliga ämnen i skolan så som religion och samhällskunskap. Jaa, jag vet jag har i helsike valt fel linje. Men gjort är gjort lixsom.

pece out ♥

jag är inte hel utan er

Fy fan vad jag inte vill, fan vad helgen gick fort.
Jag saknar dig och er i massor.
Jag vill typ ingenting längre.
Jag vill bara vara tillsamans med dig.
Jag vill bara fly från sverige.
Jag vill hälsa på dig i USA och träffa dina amerikanska kompisar.
Jag vill till stockholm.
Jag vill bara krama om dig igen och säga att du är snällast som finns.
Jag vill...
Jag vill så himmla mycket.
Jag dör!

Fy fan vad människor kan göra en depp, och ge en så mkt kärlek för så lite saker.
Puss på de ♥

Biff =)

Min kära biff är bäst just nu =) Jag hoppas hon är lika jävla serigös som mig. Vi eller jag tror håller på och planerar en resa. Och det ska bli ganska snart. Så här innan sommaren, fast jag skulle ju vilja åka typ i morgon. Fast egentligen borde jag skaffa mig ett jobb, för att kunna genomföra allt. Men vafan det är inte precis det lättaste. Okej jag har ju ett jobb men det är inte precis så serigöst. Och så här någon gång då och då, alltstå väldigt oseigöst helt enkelt. Eftersom jag är über serigös så behöver jag ett serigöst jobb.
Någon som har ett jobb över?
Lixsom hallå världen här kommer vi!

peace out ♥

tack fredag!!

Igår var det verkligen mys till max =) precis vad jag behöver efter allt dom har hänt.
Åkte hem till sandra och körde det gammla vanliga där så som plattning av hår, för ferre (lita) mm...
Sen drog vi ner i stan för att träffa andra typer. Satte oss och åt på haket, hur mys som helst. Mega god mat och massor av roligt prat om allt och ingenting. Precis vad jag behövde. Sen vid så här 11 tiden, tackade vi för oss. Vinkade av toffeln och sara och tog en tidig buss hem. På bussen träffa jag gammla kompisar som var på väg till maja, åh med lite övertalning fick dom till slut med mig dit. Jag hade super trevligt med massa gammla kompisar åh lite så. Och kanske kom hem en aning för sent, men vafan.... lixsom!
Så här såg man ut för kvällen:         åh efter för mkt trams hos S:
image21image22

marknadsföring

Jag vill typ försvinna. Jag orkar inte det här. Jag vill inte.
Markandsföring kan ta sig i röven och dra till en annan planet igen.
Sen kan typ alla killar skita ner sig.
Men skit samma, jag ska ha en super kväll.

peace out ♥

puss på de

gfd
Inte fel, va?
lixsom ge mig. Höra havet å känna värme...

ni är underbara

Min fredag är räddad av underbara människor.
Ut och äta middag och verkligen umgås, det saknar jag. Lixsom inte så ofta man gör det.
Men i morgon då jävlar.
Sen hoppas jag på utgång. Men får se hur det blir med den saken.
Imorgon ska det bli den perfekta fredagen precis som det blev lördagen den 9 feb.
Eller hur flickor?
Beställde även klipp tid i morgon efter skolan =) ÄNTLIGEN
Det är bra det här med boka hemma från datan system. Hur smart som helst enligt mitt tycke.

peace out ♥

torsdag

Jag sov verkligen ut idag och legat och dragit mig hur länge som helst. Fast nu tänkte jag ta tag i dagen och gå ner och göra frukost/lunch. Mumms, I'm hungrig!
Idag har jag bestämt mih för att typ softa söder sånna dagar behöver man med. Kolla upp lite saker för framtiden var det tänkt. Typ skolor, utbildningar, chansen att åka utomlands, Åh vart jag ska lära mig engelska?
Tips?
Som jag har fattat det blir det någ en dyr historia vilket jag inte alls gillar. Lixsom hallå, pengar växer inte på träd. Fast det är en annan femma. Det löser sig säkert.
Äh nu är jag hungrig!

peace out ♥

god natt

Ähh nu skiter vi i det här och stänger ner.
GOD NATT...
Borsta tänderna åh dricka 1 liter vatten , sooova
MUMMS filibabba

sista minuten

Jag var verkligen så här nära, så här nära att boka en resa nyss. Sen kom jag på att jag går i skolan. Oppsh! Jag riktigt länktar tills jag blir vuxen då man bara jaha, äh vi åker på semester (så ser livet ut i mina drömmar i alla fall). Jag har försökt att övertala min mamma men det går inget vidare.
Någon som är sugen på semester?
Häng på vet jag!!
Jag har nästan lust att fly bort till Carlifornia, lixsom oh nice...

peace out ♥

Äntligen gör jag framsteg

Nu har jag bestämt och kommit fram till vad man ska göra på projektarbetet på 100p som man ska göra.
Pamela och jag ska göra en slags guide för svenska studenter som ska åka till Irland och studera/jobba mm.
Typ skriva om livet som ungdomar där, lixsom vad man kan göra åh vad man måste göra. Betygssätta uteställen ;)
Det blir säkert bra, även om det kanske inte va det jag ville göra från början.

Hade körlektion innan skolan idag , i snön :O , jag tyckte det inte gick super bra fast det tyckte tydligen min lärare blev lite små sur på mig när jag sa att det inte gick super bra. Ska inte ha så höga  krav på mig. Det är typ den första människan som säger det till mig. Då vet man det !!

Jag orkar inte Gossip Girl idag så jag ska ge mig ut på en jogging runda. Guuud så skönt!!

peace out ♥

Forever21

image16image17image18image19
Jag är kär, jag ska lätt äga dessa snyggingar till prylar. Just nu älskar jag Forever21! Grymt snygga kläder. Finns massor fröken erika vill göra sig fattig på, helt klart ett plus att man inte blir allt för fattig då kläderna är billiga och dollarn låg. Herre min gud vad jag vill till USA och shoppa...
Finns inget bättre jag lovar.
Lixsom USA in my ♥

En natur begåvning

Det är vad just jag Erika Bengtsson är, En natur begåvning. För skolan idag lekte jag skiten ur totalt. Betygs-snack i tex idrott, och där fanns INGET jag menare INGET dåligt eller lite lite mindre bra. Utan allt var super stora plus på ALLT. Min idrottslärare sa till och med att jag var en av dom bästa elever hon hade haft i sina år på alla sätt. (lixsom gulligt) Jag gillar min idrottslärare mega mkt hon är urgullig =) Fast det kanske är för hon är en Maria Parkare hon med ;) (internt skämt) Sen när vår turism lärare frågade vad vi sattsa på och alla bara typ G blir väl glad om jag får ett VG, kom jag där med MVG och hon börja flabba som fan. Undra varför? Okej hon hatar mig, men jag ska fan visa hon. Lixsom jag är en begåvning, det vet jag. Lixsom enligt andra turism lärare har jag fått höra att jag är av dom bästa elever dom haft.
Så tjur käring, jag ska allt visa dig. Sluta va så attans negativ mot mig....

Nu ska jag försöka få något gjort idag innan det blir för mycket kväll, LÄXOOOR
Ohh jag gillar det inte alls.

peace out ♥

Chariot

Dagens låt:

Riktigt skön är den, så härlig röst har han. Med namnet Gavin Degraw =) I like!!

Måndag

Fyfan är vad jag bara kan säga just nu. Fyfan, Fyfan, Fyfan
Har nog aldrig varit så här trött asså.

God natt bloggen!

Nu skiter jag i det här och stänger av för idag. Fy attans vad sent det blev, kommer aldrig komma upp. Åh jag som ska ducsha och allt. Aj,Aj...
Håller på och ändrar lite här på bloggen, så kanske lite ändringar som kommer synas.
Asså, en hemsk sak har jag att berätta. JAG HAR INGET RUM!! Jaa, det är sant. Så jag får sova lite här och var :O Mitt rum består av massa skit och kartonger. Shirre, hur ska jag klara mig lixsom. Hela mitt liv är mitt rum (typ).
Jaja, inatt sover jag inne hos my brother. (tolka inte det fel ;) det här)
God natt!

peace out ♥

Thailand gooss bad

Okej!
Skärpning, jag sa att jag borde bli mer skol motiverad nu. Tror nog det är en lögn. Jag har inte börjat med thailand arbetet typ en, och jag vet snart inte hur många veckor vi har hållt på med det :P , lixsom jag borde kunna det landet in och ut helt nu.
Jag ligger nog efter så här en miljon sidor. Det ska vara klart i morgon (igentligen förra veckan) , det blir väl att sitta upp tills man går upp i vanliga fall.
Och jag hatar att göra allt i liten guide form.

Nu ska jag sluta och gnälla och göra det jag igentligen borde ha gjort för så här flera veckor sen. Bra jobbat erika! Eller inte.

peace out ♥

RSS 2.0