Det står..

Det står jobb jobb jobb och åter jobb i pannan på mig. Jag har inget liv för tillfället, jag har inte tid med sånt här ens. Men vi synes när tiden tittar fram igen. Föresten kom mina betyg med posten precis, var väl ok! Och en glad nyhet var att vi börjar inte den 21:a augusti utan den 22:a shit pomesfrites, vilket kalas det ska bli!

peace out

döden kändes som väldigt nära..

Min lördag har nästan dödat mig, shit! Fan vad släkten och vänner kan vara krävande, enda från top till tå. Jag är glad att jag ens har överlevt, men det var precis på håret kan jag lova.

peace out

Grattis!

Minstingen av oss barn här hemma blir 5-år idag. Grattis lillsyrran

långt bort, men nära

Jag förstår inte vissa människor, jag vill långt bort men vissa vill knappt flytta sig 5 meter. Varför sådan otrolig skillnad? Lever vi i så olika världar, fast endå så lika? Jag tror nyfikenheten jag har i mig har jag att tacka mina föräldrar som alltid har uppmuntrat mig att se och upptäcka nya kulturer och länder. Tror uppväxten spelar stor roll hur man ser på saker och ting. Jag är nyfiken och vill upptäcka hela världen och allt den har att erbjuda mig. Varför stanna här och göra allt vanligt när man kan göra det vart som helst i världen? Jag har rest en del och sett helt otroliga saker, det finns så mycket bra där ute som inte finns här. Men finns massor av hemska saker med. Men jag tror att människor lär sig otroligt mycket på sin nyfikenhet av anndra människor, och kan få fantastiska upplevelser på det...
Världen, jag länktar efter dig!

peace out

Make Believe

Sibel- Make Believe
 

Brukar aldrig gilla såna här låtar, men denna hör till en av dom bättre, lyssna och hör!

palla vara ensam...

Fan vad allt suger, alla mina jävligt underbara vänner e inte i detta fruktansvärda land. Varför ska alla på semester nu? , desurom varför ska alla andra vara så kära med sina pojkvänner. Åt helvete med det med. Alla blir så fruktansvärt upptagna då. Ja, jag e avensjuk på er....

....

GOD NATT med stora bokstäver...

Kul på jobbet

Det är vad kinarps lovar sina kunder, synd att vi inte har det då. Jag har haft skit kul idag, alla sommarjobbare e verkligen helt underbara. Har nog aldrig skrattat så mkt som idag. Har ont i munnen, det är dagar på top det. Imorgon e det stress dag, sen e jag ledig resten av veckan =) YIIIIIIIIS på söndag blir det en snabb jobb runda, men det blir skoj, för tiden går fort när man har kul på jobbet ;)

peace out

stressiga sommarlov.

Dagarna bara rusar iväg och jag blir mer och mer stressad för varje dag som går. Idag e det jobb mellan 15,30-21,30, rätt lagom tider om jag själv får säga det. Tänkte åka ner till biblioteket (stavning?) först, ska låna lite rese böcker. Jag ska ha planerings kväll/natt här hemma snart :) Även fast jag inte tror det kommer bli något bra av det. Men vafan, läsa lite skadar aldrig, det e ju bra att vara allmänbildad.


I morgon har jag ingen tid över till annat trams, scandlines ringde innan och sa att jag skulle gå en kurs till... Fan vad segt, men okej e ju rätt bra att veta vart man ska ta vägen och så om båten sjunker.
8,00-12,00 Kurs på båten
12,55-14,00 Körlektion
14,00-15,00 Teori
15,20-21,30 Jobba


Men hallå, jag vill softa...

peace out

Väskor e livet...

God lunch, ska snart iväg till jobbet igen. Men först ska jag åka ner i stan på lite ärende. Jag har hittat många fina drömväskor, tyvärr inget för min ekonomi. Jag ska bli rik när jag blir stor, då ska jag traska runt med mina otroligt dyra väskor i världs metropoler som New york, Paris och London. Jag och min otroligt dyra väska upptäcker världen. Så länge får jag nöja mig med billiga och dåligt gjorde kopier, annars får det vara. Jag älskar väskor, det är nästan lika bra som pojkar...

peace out

Ögon tunga som bly

Jag kom hem nu för cirkus 5 minuter sen, jag är trött som jag vet inte vad, jag kan sova i fler dygn känns det som. 9,5 timme jobb e bra klirr i kassan men mindre bra för mig och min trötta kropp. Va fan gör jag uppe? Kanske dags att joina min livskamrat, SÄNGEN!

peace out

Planering av livet?

Det är ledsamt att se hur vi människor är så himmla olika. En gud vän har planerat livet in i minsta tetalj, varenda månad, år och dagar. "Då flyttar jag, då reser jag, då jobbar jag, då ska jag bli gravid, då lever jag lycklig". Jag själv tycker det e skrämande, tänk om det inte blir som hon vill. Är livet förstört då? Det är inte det att planera lite vad man vill men livet är dåligt, det kan vara väldigt bra. Men det ska nog inte gå till överdrift. Vilket jag tycker detta har, verkligen. Jag önskar att jag viste in i minsta detalj vad jag vill, allt skulle vara lättare. Fast det kan nog vara rätt dåligt. Man lever på sin planering och sen händer något och allt blir det man minst hade önskat...

Med detta vill jag säga att jag ska försöka lugna ner mig lite. Varför alltid ha så bråttom? När man har hela livet framför sig, man kan inte gå och tänka hela tiden. Imorgon kanske allt är över. Jag vill, och jag ska ta det lungt med livets planering. Jag ska chilla. Varför dö av stress när man kan dö på livets lugna dagar.

Lite filosofi här, jag vill va lite filosofisk. Nu har jag dragit på mig tant kläderna och ska snart hoppa i mina nya skor och gå mot bussen. Jag ska åka utomlands med idag, inte en utan kanske 10 grr, HAH. Jag ska och jobba nu!

peace out

Sorry

Buckcherry - Sorry


Vi ses, vi ses världen!

Med ett klick vandrar jag och min bästa vän från plats till plats som inte är sig lik den andra, hand i hand. Vi upptäcker nya platser som vi bara sett i våra drömmar. Ett klick och platsen, minnet är sparat, sparat för alltid och vi kan minnas det tillsamans igen. När solen går ner vet jag att det bara är en säng jag behöver för natten. I morgon vaknar jag upp någon helt annanstans. En helt ny stad, plats, by där inget är likt den andra. Nya ljud och dofter. Nya människor som hälsar oss välkommna och sprider kärlek. Det vi upplever tillsammans är lyckan och vi delar den med andra. Vi ska träffa världen. Vi ska åka långt, långt bort. Vi ska äta stark mat från nya kulturer så vi får ont i magen. Vi ska leva billigt, och leva på billigt vatten. Vi ska resa, vi ska backpacka. Runt jorden. Runt, runt, runt tills vi mår illa. Vi ska uppleva världen. Vi ska dyka bland korallreven och simma med fiskarna i världens alla färger. Vi kan, vi ska! Vi kan se världen. Vi kan se den från ovan, vi flyger, vi flyger jorden runt. Vi upptäcker vår dåliga balans på surfingbrädan, och skyller lite lätt på det salta vattnet. Vi kan njuta av solnedgången. Orange som en apelsin. Vi kan bara vara. Vi kan äta bananpankaka till nattamat och köpa Billabong för några få kr. Jag och min bästa vän upplever världen med några klick. Vi upplever platser vi bara kunde se i våra drömmar. vi upplever världen!

Jag är instängd. Jag bor här, nu. Jag vill härifrån. Ja, jag har nära härifrån, jag kan ta mig var jag vill. Men jag är instängd, och osynlig. Måsten och krav håller mig kvar. Ett år, sen är det världens tur att hälsa mig välkommen. Från en liten data  någonstans i världen, tänker jag berätta för er. En biljett mot världen och jag kan krossa alla världens väggar. Världen rusar förbi oss. Följ med, jag ska följa med.

Vi ses då. vi ses världen!

run, run my fucking way

Åh helvete med allt.....

Se den!!

Nu har jag varit på premiär och allt, SEX AND THE CITY allvar se den! Jag älskar den, var extremt bra fast och andra sidan älskar jag serien så varför skulle hela 2 timmar och 24 minuter bli för mycket SATC? Inte för mig i alla fall. Otroligt bra filmat enligt mig, man får ju inte mer än rysningar när alla dom här fantastiska bygnader från New York visas upp. Beundrar verkligen folket i denna stad som är världens bästa. Klädern, dom kan man prata länge om, riktigt länge. Och hallå jag carries gaderob? Ja men tack, men hon får en ny, jag lovar man dödar verkligen för den. Rysningar i hela kroppen genom hela filmen. Jag lovar er, ni kommer inte ångra er om ni ser den. Värt varenda öre.
5 av 5 lätt, för alla oss som älskar samantha, charlotte, miranda och carrie i denna världs bästa serie.

Glad midsommar!

MIdsommar idag och der regnar, tyvärr har jag inte köpt en hästen säng. Familjen kom hem från Em i natt ;D det e nice för jag har saknat min bror. Midsommar är den "högtid" som jag minns tycker om, för alla i min ålder har som mål att supa sig så fulla som det bara går. Ser faktist inte nöjet i de. Så i år har jag bestämt mig för att gå mot strömmen! Efter att vi har käkat middag hemma hos några vänner till familjen ska jag gå hem dra på mig jogging byxor och slänga mig framför tv:n och softa. Ni får ringa mig hur mkt ni vill ikv men ingen kommer få med mig ut. Det som gör det ännu värre e den här jävla hysterin...

Vad händer er idag??

18 år och åldersnoja!

Jag funderar för mycket och snackar för mycket om framtiden. Jag vet inte varför jag alltid måste göra det blir alltid så sjukt depp av det. Det kanske låter som det är långt kvar, men vafan ska man göra efter studenten? Och alla år där efter. Jag vill typ göra en miljon saker, men jag kommer aldrig hinna med allt. Jag börjar bli gammal allt går för fort, riktigt mkt för fort. Sakta ner tiden tack!

Sex and the city!

Yes! Äntligen, nu har jag bokat biljetter till premiären på lördag. Och jag är lycklig!! Jag älskar sex and the city...

Vem ska med se filmen på lördag?

dagen till ära

Yes, jag ska snart ta bussen till körskolan för att köra. stannar kanske en timme och pluggar teori. Sen vet jag inte, skulle kanske träffa ida. Annars hälsar jag på sandra. När hon har slutat ska vi i alla fall och storhandla på maxi som vuxna kvinnor och män. Trevligt! Sen blir det jobb i eftermiddag/kväll. Det är lixsom shyst, Pengar,Pengar ;D ;D

peace out

nu e jag fylld med enormt mkt nya kunskaper

eller vi säger så. Igår var det sista dagen på en av utbildningarna som vi nu har gott :D Snacka om underbart!! Första dan vi fick lön med alla bara jubblade. WEHO! Men inte kul att sitta och lyssna på anti teroristlagar och sånt i 8 timmar + .
Här kommer en bild från i tisdags när vi var i norra hamnen och dök och badade och gjorde lite andra övningar. Riktigt snygga var vi!!

dykning i hamnen

Jag e riktigt laddad nu för dyk och bad i hamnen nu. Åt precis en tallrik med Jordgubbar med mjölk MUMMMA.
Ska chilla lite innan jag åker, ha en bra dag!

peace out

Brandman för en dag!

Kursen idag som jag e tvugen att ha för att jobba på båtar var överdrivet kul kände mig riktigt som en liten brandman. Den kändes inte alls så lång som den var, mesta tiden av dagen sprang jag runt i mina oranga brandkläder med stövlar som var enormt stora. Vi släkte olika typer av bränder och med olika sorters brandsläkare och andra metoder. Sen kröp vi med syrmasker i ett rök rum och skulle dra ut en docka där i från. Testade olika sorters raketer som man skickar upp i luften. Det var riktigt kul, inte ett dugg farligt alls. Jag skulle nog fin trivas som brandkvinna, i alla fall så länge man tränade. Efter lunch var det sjukvård inte alls lika kul men ok ändå, lärde oss hur man gör i olika situationer och lite sånt, så vi satt där i brandmännens gymnastiksal med var sin docka. Min docka hette Kalle och hade ingen snopp, eller hår.
I morgon blir fet kul den med då ska vi bada :) Det kan ju inte bli mkt sämre, vi ska ner i Norra Hamnen och bada med dräkter vända båtar och lite sånt skoj. Men jag kände mig verkligen liten alla bara vad ska du göra i höst, jag bara wtf jag ska vara i SKOOOOOLAN.
Nu ska jag äta jordgubbar och kolla "De 20 farligaste drogerna" med mamma, som för övrigt fyller år idag. GRATTIS!

peace out

Goodbay sommarlov!

Känns verkligen som det kurs hela denna veckan känns kul 8,30-18,00 men DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Nästa vecka börjar jobb, jobb, jobb. Har sett fram i mot att börja jobba men jag har ångrat mig fett mkt. Kan bero på att resten av familjen drog ner till EM idag och jag vill SÅÅÅÅÅ mkt vara med där.
Måste sova nu hade vad med mig själv på kl 22,00 FAAN jag är körd!

peace out

gran canaria

Här kommer en liten berättelse om cran ganaria resan.
Började med att jag missade ännu en skolavslutning faktist den 3:e i rad nu, lite depp för det men vafan. Åkte till kastrup käka frukost och flög iväg. Väl nere på plats kom vi till vårt hotell i puerto rico hotellet var riktigt fint och låg precis vid den ena hamnen med massa fritidsbåtar lite norra hamnen över det. Första dagen gjorde vi inget specielt softa mest runder handlade mat och vatten. På torsdagen åkte vi till en strand som låg ungefär 1km bort vi gick ditt och åkte taxi hem vattnet var nästan thailand likt vilket jag gillar ;) vattnet var rätt kallt och jag som aldrig i hela mitt liv har varit badkruka var det nu. Jag som ändå badade i havet hemma innan vi åkte. Men när pappa kom up och berättade att det var snuskigt mkt fiskar var valet enkelt för mig. Jag och bror snorklade i nån timme sen åt vi lunch på en as mysig restaurang och jag fick äntligen min tonfisk sallad, det e bland det bästa som finns. På kvällen gick vi en runda i hamnen och chilla mest. Onsdag  och vi var inte på stranden eftersom både pappa, anita och markus hade bränt sig igår själv var jag lite små sur över detta eftersom jag var mega pepp på att snorkla. Men vi tog en båt som går till olika hamnar och vi åkte till porto mogan kallas även för kanarieöarnas venedig, här låg massor av stora båtar som antagligen var på väg över atlanten vilket jag blev helt såld på fatta vad tuft det skulle va okej jag kan ingenting om segling men ändå. Tänke er när man kommer in i caribien eller vad det blir efter att bara ha sätt vatten och vatten äh nu yrar jag igen. Torsdag Kommer inte ihåg. vi var antagligen vi poolen markus och jag badade yasushi (stavning) hela dagen. Riktigt skönt på kvällen blev det mat på rummet eftersom alla var sjukt trötta, beställde upp från hotellet jag åt grillad tonfisk som bara e så jävla gott. Fredag jag följde med pappa ut på morgon promenad och vi handlade frukost med oss hem och satt på balkongen och åt kollade på båtarna mys mys på kvällen åt vi på oscar's de e fan en av världens bästa ställa att äta på köttet e sjukt gott och allt annat var perfekt. Hyrde även bil som vi skulle ha på måndagen för att kolla runder lite på ön. Lördag gjorde inget specielt vi var vid poolen chilla och softa markus stekte. Söndag Jag tog sovmorgon medans resten av familjen åkte till stranden la mig vid poolen sov i skuggan läste gossip girl och cosmopolitan som vanligt. Måndag och vi hade hyr en bil för att kolla runder lite och pappa försökte leka turist fast han redan hittar och kan allt utantill vad va det nu 10g? Körde upp i bergen vilket e bara så mektigt fick USA känsla tänkt grand canyon ojojoj shit jag gapar. Sen blev det bil mot las palma och vi körde faktist förbi sveriges stolthet IKEA , jag vill lätt gå in men vi han inte kolla på lite annat och badade i maspalomas och kolla lite i öknen men gick aldrig in i den. Tisdag vi var laddade för sverige-grekland dagen planerades in i minsta detalj låg vid poolen som vanligt, markus och jag gick in till centrum för att shoppa lite vilket var en rätt dålig ide' kan säga att man åker aldrig till gran canaria för att shoppa. Fan absolut inget att köpa. Vid 4 tiden åkte vi upp och gjorde oss ordning började kolla första matchen beställde upp mat vid 8 tog vi taxi upp till köpcentret och tänkte leta upp lite svenskar att titta på matchen med, DÄR VAR INTE EN ÄNDA JÄVLA SVENSK någonstans, verkligen konstigt. Slutade med att vi fick en egen liten hörna på en sport bar (som var irlänsk desutom) med egen tv eget bor det var bara vi på hela puben som kollade på matchen och två spanskar i 60+ åldern. Resten kollade på rugby? Skriken skar sig, totalt var vi kanske 20 per och vi 4 kollade matchen men när zlatan slog in sitt mål hördes vi mer än alla dom andra tsm, alla var glada och vi firade med världens största glass nere vid stranden. Hem och packa för att lämna puerto rico för den här gången.
Här kommer lite bilder med:

ursäkta att inlägget blev lite långt, men vafan!

EM-biljett säljes

Japp ni hörde rätt, matchen mellan Sverige-Ryssland den 18/6
Ska se om det går bättre här än på blocket typ.
Känns verkligen tråkigt att inte kunna hänga med, men vad väljer jag att känna riktigt mkt pengar i sommar eller inte ha några pengar alls? Som redan e slut dom jag har.
Ikväll åker markus,magnus och jonathan i alla fall håller på och pimpar sverige flaggor och sånt nu. Jag skriker av avensjuka!

heja sverige

fan vad jag e stressad. Åhh, vi synes

peace out

jag e hemma, och sverige e tråkigt!

Jag e hemma från spain nu, vilket e rätt skönt. Jag saknade mina kompisar sjukt mkt är kanske för stor att åka på semester med familj. Men jag vill lätt åka på semester igen, för jag älskar ju att resa och allt de. Så missuppfatta det inte det är ändå erika bengtsson vi snackar om.
Berättar om resan senare och lägger upp bilder, jag har en del att göra. Jag ska till stadium :D HEJA SVERIGE

peace out

In spain

Hola alla hemma i sverige.
Jag har det as kalas , men snart e det pa vag hem till sverige igen. Ikvall ar det EM som fan.
Heja sverige!

peace out dude

here i come...

God natt bloggare, nu e jag klar för avfärd till varmare bredgrader. Men om inget händer så hörs vi.

peace out

packat och klart!

Jaha, då har jag äntligen packat klart. Gud så tråkigt det är det e verkligen sjukt tråkigt :P Lyckas alltid få med mig alldeles för mkt grejor men ändå glömmer man massor.
Nu e det bara kamera och iPod som ska fixas till sen e jag klar för avfärd...

SOMMARLOV :D:D:D

Det är fan nästan helt sinnes sjukt, jag har lov, jag har sommarlov!! Kan ni fatta det, sommarlov. Tror det knappt själv lixsom, ingen skola igen förän 21 august vilket är om 80 dagar. Tänker 80 hela dagar med sommarlov, Shit vad livet är underbart. I morgon åker jag till spanien med vilket inte kan bli mycket sämmre.

peace out dude

calling your names

God afton! Befinner mig hemma hos min underbara biff <3 Vi har färgat hår och lite annat mys, pluggat våra sista läxor för den här års kursen :P Efter sommaren börjar vi trean vilket är typ hels jävla sjukt. Fattar ni trean, vilket år det kommer bli. Bara massa skojigheter, och Irland besök och lite sånt skit. Jag länktar skarpt. Nu ser dagarna rätt ljusa ut, lixsom på onsdag är det kanarieöarna som gäller. Vilket ska bli grymt chill.
Ska fortsätta med lite läxa till nu innan vi ska titta film what happens in vegas

peace out dude

välkommen till lappland!

FAAAAN döda mig på riktigt, jag e inte klar med mitt jvla lapplands skit. PP och föredag i morgon , men jag e nog död. Men allvarligt jag skiter i det nu . Jag måste få sova, är sjukt hungrig och trött. I värsta fall får jag bli sjuk i morgon. Ähh god natt.

peace out

broderi skit

Nu e jag hemma efter en blöt kväll igår. Nu är det bara att sätta igång med att plugga. Jag börjar med mitt jävla broderi som ska vara klart i morgon. Men ÅHHH palla. Bra att alla stygn ska vara så jävla svåra att tyda. DAMP
Snart kommer pappa med burger king till mig, JAMMI

peace out

RSS 2.0