älskar, älskar inte...

Hej jag har nog världens tråkigaste lördag om jag får säga det. Ensam hemma och hela köret men alla mina kära vänner är upptagen med annat. Tråkigt nog. Jag e sjukt sugen på mys kväll med någon av dom bästa ;/
I stället får jag nöja mig med min bok och lite godis...
Funkar men inte lika kul.

Om en vecka åker jag till Irland i tre veckor med skolan, jag har sjukt mkt resfeber och vill nästan inte åka längre. Jag tänker lägga ner den här sidan tills jag har bättre med tid..

Men gå in och följ vår resa på
http://praktikpairland.blogg.se/

Baay

Nu åker vi iväg snart... Och ska uppdatera om jag hinner och har tillgång. Vi kommer få det fett kul, även om jag kommer sakna er här hemma och lite sånt. Ni som bor i stockholm vet vad ni kan göra i morgon bittig ;)

Ha det underbart och älska med stil!!

peace out

Packar..

Jisses vad med grejor jag kommer ha med mig till dalarna i helgen, vilket inte var tänkt precis.. Och jag är bara så jävla glad nu :) Jagtrodde aldrig det skulle hända, ibland är vissa saker mycket bättre än vad man tror..

Nu ska jag snart göra mig i ordning, praktik snart jag orkar inte.. Jag vill bgöra annat som är mkt roligare!

peace out

Godmorgon

Heej!

För en gång skull kom jag i säng tidigt igår, det lär jag behöva efter den är veckan.. För i morgon åker ida och jag ;D Då blir det att leva lite studentliv. FEEEST! Är trött ändå men vafan, ligger fortfrande i sängen vilket inte är bra... Börjar bli streesigt.
Vad händer idag annars då?
Jag ska till skolan mellan 9.50-14.50 sen ska ida och jag till polisen och hämta mitt nya pass ;D Äntligen! Sen ska vi till maxi och storhandla till vår tågresa.. Det blir da nice!

peace out

världens bästa ida!!


Tack för hjälpen!!

ARIIILD

Yes, nu kom jag precis hem från skolan =) NU är det Arild om gäller ;D Sjukt pepp på det i alla fall...
Take care här hemma.

Peace out

Mitt knä lär aldrig bli bra...

Var hemma från skolan idag, dels för att jag inte har sovit en blund i natt av flera olika saker. Mitt knä!
Den senaste tiden har jag kännt mer och mer från min knä operation som jag gjorde i vintras.. Idag när jag reste mig upp vek sig hela jävla skiten. Och aj så ont det gjorde och som det lät. Och efter det kunde jag knappt stå. I alla fall så ringde jag min knä doktor och han sa att vi skulle komma på en gång, det blev rönke direkt men där syntes det inget som speciellt så. Men dom andra rönken plåtarna skulle komma imorgon så får veta mer då.. Nu ska jag ha det lindat när jag inte sover inprencip. För att sedan kanske få någon skena eller nått liknande... Det beror på hur mina plåtar ser ut i morgon.. Jag hoppas det kan vara något bra för en gång skull. Nu ska jag ta dagens sista medecin innan jag kommer somna gott i min säng.. Jag blir typ hög på dom, och sover på 2sek.
Gott som fan!

peace out

Ansel Adams

Åhh jag pallar verkligen inte med skolan just nu... Har västa arbetet i Fotografisk bild ska redovisa och sånt med.. Smart av mig, jag har nappt börjat och det ska vara klart i morgon till typ första lektionen. Men grattis till mig! Hans bilder är gryma, typ ljuset... Ente för jag kan så mkt som sånt här, men så ska jag nog börja min redovisning..

Jag har inte varit på skolan idag eller praktiken då... Jag kan knappt gå. Men mer om det senare nu måste jag verkligen plugga.. Fan religion läxa med :'(

peace out

till skolan nu :O

Yes, ska tillbaka till skolan nu för sista "lektionen" för idag. HHAH Vi ska ha sånt möte om Irland =) Och föräldrarna ska också komma för att få info... Det blir säkert as kalas! Vi som inte bangat ut ser i alla fall fram i mot 5/10 nu som bara den...

Förövrigt är jag jävlar i det sur :@ Fan att allt ska skita sig, jag ville fan inte ha det så här. Bajs! Om en vecka är det snart dags för borlänge :D:D:D

peace out

people does my smile


Snart klar för Irland..

Yes, kom hem med en jävligt fin väska för några timmar sen. Väskan som ska med mig till bådre Irland och USA just nu.. Hoppas dock på att vi väldigt snart bokar in fler resor tillsammans :)
Vad tycks?


jävlar vilken lördag..

HEJ! Tänkte bara berätta att min lördag var sjukt nice. Utgång som vanligt, fast mer bestämt 30 min innan.. Lite inpuls där av oss. Det var jag, ida och sandra från idas jobb denna gången. Vi hade galet kul, på riktigt. Jag tror jag sov 1-2 timmar totalt på hela natten/morgonen... Jag var hemma vid 10,30 i morse i alla fall. Om hur man lyckas med det, har jag ingen aning.. Ge mig igen!! Nu tror jag att jag ska ta cyklen och cykla hem till mamma.

peace out

Come home

Ska sova nu, jobb i morgon tidigt!

För fan kom hem, jag saknar dig. Jag är en idiot som gör först och tänker sen..
Förlåt! Jag klarar det inte utan dig.
Du ger mig hopp


Irland snart kommer vi!

Har typ precis skrivit klart brevet som ska skickas till Irland, jag är skit nervös. Snart åker vi i hela tre veckor till Irland med skolan... Idag är det exakt så mkt som 4 VECKOR det är typ sjukt. Jag har massor jag ska hinna med, måste fixa pass ska bara ta mig dit och göra det. HAHA

I morgon äre nog fest =) Ida och jag laddar för borlänge ;) Och årets första student ferre ,D vems år är de? Jo vårat, vi som skakade världen 1990..

peace out

Bilder från i lördags

hahah , ett till inlägg med bilder från i lördags då Adam fyllde 18 bast. Välkommen till familjen!

Ni gör det värt att leva, vad skulle jag gjort utan er?
Gud skapade världens bästa människor 1990 <3

Santa Barbara bilder..

Här kommer några få bilder från Santa Barbara och resten av USA resan. Eftersom min kamera blev snodd och marie och andra inte tagit speciellt mkt kort.. Får vi nöja oss med enstaka :/
Let's see!

softe dag vid maries pool :)

Bad i SB ... ihhh så kallt det var, typ :P haha

Strand dude's!

mmmm... livet som bäst

Ryan, han där snubben som lärde mig lite mer om surfing ;D

Santa Barbara

Soooooolen =) Värmmmmme =)

Avslutar med en bild på marie själv <3

Tack, som fan för en helt jävla underbar resa och massor av galet bra minnen att bära med sig..

En tidig morgon..

Jag är bara så jävla trött, det e sjukt. Jag vill verkligen inte till skolan idag, Jag borde med ta mig till körskolan idag, men hur kul är det? :@ Skolan lektioner är ändå bara så tråkiga. JÄVLA PROJEKTARBETE... Det ända är väl att vi ska ha vårt första Irland möte idag :) Hörs senare!

peace out

IKEA, mitt hem..

Yes sir, jag var på IKEA idag vilket börjar bli rätt ofta nu för tiden. Har fått en vana att alltid komma hem med en måste med grejor :P Vilket kan vara bra för det brukar ju inte precis vara onödigt. Jag har redan börjat små shoppa till min första lägenhet ;) Jag älskar inredning och framförallt IKEA så jag är egentligen inte så förvånad... Idag blev det så mkt som handukar i olika storlekar, färgen på dom var grym. Vet ju aldrig om det tar slut ;) Om jag fortsätter i den här takten kommer jag snart ha en hel lägenhet stående på mitt rum. HAH blir kanske billigt att flytta sen när man har allt ;) HAH eller inte. Jag har ide'r på allt hur det precis ska se ut. Så den dagen jag står där med alla mina pengar och presentkort kommer jag nog vara helt uppe i taket av lycka. Eftersom jag verkligen älskar IKEA...

peace out

RSS 2.0