shopping =)

Idag har jag och min kusin johanna som är nere för övrigt varit i alla butiker i hela helsingborg (väla och på stan), ialla fall nästan. Jag letade efter nya träningsskor men dom jag hade tänkt att köra va plötsligt helt väck. Finns ingenstans och förra veckan fanns dom. ÅHH, lite less blir jag allt. Jag gjorde vissa väldigt bra kilpp idag =) Jag har verkligen tur när jag ska handla nu förtiden. TA 2 BETALA FÖR 1, skulle slutat på 550kr men slutade i stället på 150 spänn. Jag kan inte klaga precis.
Handlade i alla fall , Ett par jeans, En kläning, Regnjacka och lite sko skafs skydd typ... Kanske lägger upp bilder någon dag. Jag är helt klart nöjd. Nu ska jag bara försöka få tag i dom där jävla skorna med.
Äh, nu ska jag käka. Sen får jag se vad vi göra med kvällen.

peace out

en lista

Jag har varit i:

[x] Stockholm
[x] Uppsala
[ ] Örebro
[x] Göteborg
[x] Malmö
[x] Helsingborg
[ ] Jönköping
[ ] Västerås
[ ] Umeå 

Länder jag har varit i:

[x] USA
[x] Grekland
[ ] Lettland
[x] Kroatien
[ ] Litauen
[x] Italien
[x] Frankrike
[ ] Island
[ ] Irland
[ ] Malta
[x] Spanien
[ ] Nederländerna
[ ] Egypten
[x] Thailand
[ ] Estland
[ ] Portugal
[ ] Cypern
[x] Belgien
[x] Storbritannien
[x] Österrike
[ ] Polen
[x] Tyskland
[ ] Ungern
[x] Turkiet
[x] Finland
[x] Norge
[x] Danmark
[ ] Nigeria
[ ] Mexico
[ ] Australien
[ ] Tjeckien
[x] Mer länder ,

Jag har suttit i en bil:

 [ ] Aldrig
 [ ] Några gånger
 [ ] Många gånger
 [x] Nästan varje dag

Jag har åkt buss:

[ ]Aldrig
[ ] Några gånger
[x] Många gånger
[ ] varje dag ,

Jag har flugit:

[ ] Mindre än 5 gånger
[ ] Mer än 5 gånger
[ ] Mindre än 10 gånger
[x] Mer än 10 gånger

God morgon!

Nu har jag vaknat och jag är väldigt sen till skolan,. Började för en timme sen och nio minuter.
Bra jobbat erika!!, Men drar mig nog till skolan vid 11 tiden.
Senare idag ska jag till flygplatsen och hämta johanna vilket ska bli kalas, fan att jag är så jävla fattig bara :S
Äh nu måste jag springa vidare.

peace out

puss!

Tjao, tänkte bara medela att dessa två töster är bara för bra =) Nästa vecka då jävlar ska vi ha fun. Eller jag tror det.
image75
I alla fall puss på er ♥

fiia & ida =)

Ännu en dag med mina underbaringar =) Efter praktiken som jag var jävligt iriterad på pga en fucking jävla skit prao elev som var helt störd i huvet och trodde hon kunde komma och bestämma hur som helst. Fyfan! Och hon var fan inte service inriktad på en ända punkt. FUCK YOU.
Drog i alla fall och träffade mina underbaringar fiia och ida , vi drog och käka pirre med fiii och amanda. som för övrigt va en väldigt störd person. I alla fall så drog vi en runda i stan och jag bara måste ha nya tränings skor. Hitta mega fina på stadium =) Drog senare till friskan för att kolla läget och sen vidare till TH där glass inhandlades i det fina vår vädret. Nu sitter jag hemma hos ida med fiia , vilket är kärlek på top. Det betyder verkligen mycket. Ni är fan bäst, ni gör helt enkelt allt mkt lättare.
Snart ska jag och fiia nanna kudden tsm, imorgon är det åter till skolan igen, hoppas på fint väder då med som resten av veckan.
Allt är bara som en kaksmet i mitt huvud :S matilda HJÄLP mig...

peace out

gossip girl

Äntligen är det igång igen =) Fatta vad jag har saknad den serien, och snart finns det nya böcker med att läsa. Böckerna är dock hundra grr bättre!!
Har precis sett ett avsnitt och det var riktigt jävla bra.
Men vem fan är G??
Btw, nate och jenny är så himmla söta tsm, och han är ju bara nådigt snygg den killen med. Men tja nu ska jag sova om det nu går :S allt är lite omvänt i mitt huvud just nu.

peace out


ännu en underbar dag

Började med praktiken idag, vilket var sjukt jobbigt. Riktigt mycket folk över allt. Men annars gick det bara bra som det brukar göra. Efter praktiken drog jag till norra hamnen för att träffa ida och fiia med en fika på espresso house (igen) denna veckan är vi värsta stamisarna där ;) hahah. Oscar kom med ett tag och sebastian med, men dom drog rätt fort. Blev väl trötta på oss tjejer...
Jag och ida tog en sväng in på h&m med där vi provade massa sommar kläder, synd bara att man är så jävla fattig. ÅHH, jag vill ha löön dock har jag inga jobb timmar i mars vilket suger riktigt mkt.
Efter det åkte jag och ida upp till stattena för att ida skulle dansa och jag skulle ta bussen hem. På bussen träffade jag vicky och henrik =) så jag hoppade av bussen på tågaborg och följde med vicky hem till sitt nya hus, hängde där en stund och gjort ingenting satt i solen och snacka. Henrik hänka på mig till maria park där vi satte och och snacka... Om allt och ingenting alls. Och nu är jag hemma, det är gray's på tv (n) vilket är underbart lätt en av dom bästa serierna som går på tv just nu. Dagen var kärlek på top vilket jag gillar!
image73image74
Här har ni ida och ja som provar kläder, jag hitta perrfa kläder till spanien och sommaren :) JAG MÅSTE BARA HAA

Imorgon är det praktik igen och hoppas nog på en lugnare dag. Är helt död efter denna dagen. Sen efter praktiken ska jag träffa ida igen, för jag ska sleepa over hos hon och anders =) Vilket som ska bli väldigt mkt kalas enligt mitt tycke.

peace out

top tre

Här kommer top tre av dom skönaste låtarna just nu, i denna minut.

Picture Perfect

Här kommer ett bildspel av en fin dag med två av dom bästa <3
Ni räddar mig dagar som denna.^^

Okej, då var här dagens bilder. Dock inte dom finaste kanske men otroligt mycket sommar och fint väder i dom =) Det gillar jag! Började med skolan där det var helt okej eftersom vi inte hade en enda seriös lektion idag förutom projektarbete men det är rätt chill en så länge. På rasterna var jag ute i gräset och myste med dom bästa<3 Slutade med att jag träffa ida och fiia vid sjukhuset som hade idrott (om man räknar sitta i solen som idrott då). Satte mig där och höll en liten föreläsning om lite allt möjligt som utbildningar mm.. Efter att biff och fiia slutade drog vi bort till IH en snabbis och kollade dansen och lite så. Sen drog vi fort som fan ut i det fina vädret och drog oss till norra hamnen för att fika =) Underbart fint vädrer, helt galet fint asså. Satt och snackade och njöt av det fina vädret. Adam och Anders kom oxå och fikade lite, satt där ett tag, sen sprang jag till bussen. Denna dagen har varit den bästa på hur länge som helst. Och jag har fått ett JOBB, jaa ni hörde rätt. Så i sommar måste ni krydd åka till danmark där jag ska spendera min sommar. På båtarna mellan Helsingborg - Helsingör.
VILKEN KALAS DAG!^^
puss på er fiia och ida ni är bäst

underbara väder

Idag är det verkligen hur fint vädrer som helst =) Man blir extra glad då. Nu ska solkrämen fram med, jag brukar alltid ha en tub i väskan man vet aldrig när det behövs. Jag vill vara rädd om min super känsliga hy...
I alla fall så kommer det här nu en outfeet bild av dagens klädsel.
image61

peace out 

stop crying your heart out

Jag fundera på livet, är det lönt att vara kvar?
Det finns två skäl
1. IDA
2. .... seriöst jag kommer inte på något mer...

Det är fan illa

California

image60

















Jag hatar allt som har med sverige att göra... Inget är bra I promes. Efter jag har gott ut den här skit skolan så flyr jag detta land och jag ska börja räkna ner dagarna, är någon på?! Varför kunde man inte få ha lite tur i det här livet? Lixsom varför skulle jag inte fått bli till i någon California familja i stället? Som bodde vid stranden och jag kunde surfa med min pojkvän hela dagarna efter skolan. Det låter inte fel det, inte... Tyvärr bor jag i tråkiga helsingborg i två tråkiga hus med tråkiga människor. Med ingen humör för mitt älskade land. Jag önskar att min mamma kunde ha pressat ut mig 5 fucking dagar tidigare. Då skulle jag flytt detta land mycket tidigare som nu i juni. Men nä, jag måste vänta ett helt jävla år. Vilket går som tusen år i den här tråkiga staden här i söder. Jag önskar jag var en grad bättre på engelska då skulle jag bott i detta vackra land för ett år. Seriöst jag gråter snart... Jag klarar inte av min vardag längre, jag orkar inte vara leesen hela tiden. Om bara gud fanns och kunde vara snäll mot mig. Jag vet inte vem jag är längre. Jag vill vara lycklig som alla andra människor.. Förfan, california ligger ju bara runt hörnet... Skicka mig dit NU!! Alla får saker utan att be om det, och lilla jag måste dö för att få det kanske... Är det så det ska vara? NEJ. Så ge lilla mig lite kärlek och skicka mig med posten till världens bästa land med världens bästa människor och världens bästa MARIE.

Over my head

God kväll! Jag sitter hemma hos min kära far och har precis ätigt lite middag , jag har inte varit utanför dörren idag, shirre så dålig jag är. Vi har haft gäster som var rätt plågsamt eftersom jag lider av för lite sömn. Men jag ska i alla fall ut nu =) Jag ska springa till ängelholm tåget nu. PussHEJ

peace out

vilken jävla vecka

det märks på mig att denna skolveckan har varit riktigt sjuk, med enormt mkt läxor. Har nog aldrig haft så mkt någonsin. Desutom har jag lite kvar :P men jag orkar inte. Jag somnade jävligt fort igår. Satte på tv (n) på datan och efter en min sov jag , det är inte så likt mig eftersom jag somnar ALDRIG vid tv (n), vaknade till vid 4,30 då allt stog på. Pappa kom in nu och sa att jag var tvungen och gå upp eftersom vi ska ha gäster här i eftermiddag. Och det känns som jag inte har sovit en enda blund på så här en vecka. Jag skulle lätt kunna sova 12 timmar nu på en gång....
Inte konstigt att så många ungdomar mår dåligt, all press! Jag brukar inte känna mig så men ett tag viste inte jag knappt vad jag hette. Lixsom hela vekcan har varit plugg från man inprensip kom hem från skolan in på sena kvällar och nätter. BUUHH

peace out

ny jacka

Idag kom min jacka på posten som jag helt glömt bort att jag beställt. Bilden är inte den snyggaste men jag har velat ha något i den stilen, och så hitta jag denna jacka vrålbilligt. Helt okej för mig helt enkelt. Jag gillar när det är billigt och snyggt. Pusshej
image59

När man e duktig kan man unna sig

Nu är snart den här veckan över och jag är inte riktigt klar med allt som jag hade tänkt mig. Men jag hinner verkligen inte bli klar med alla läxor. Det är helt enkelt kört. Min engelska är klar om 3 meningar och mitt historia arbete med , det blev till och med LÅÅÅNGT. Vi hade nationella prov i engelska idag och alla som känner mig vet att jag verkligen är dålig. Och det är inte som jag säger för jag har dåligt självförtroende eller så utan det är ren fakta.  Men det kändes ändå lite okej.

I alla fall så belönade jag med att köpa ett par nya skor idag =) Så klart ett par tygskor med, lixsom HALLÅ finns
inget bättre. Dock inte i närheten av att vara så här snygga. Som dom på bilden, GUUD vad jag vill ha dom. Surf tema eller vad. =) Om någon har vägarna för bi kan ni gärna lämna av ett par sådana.
image58Ska slänga mig i sängen och sova. GOD NATT

in a entirely new world...

Högen med läxor bara växer och växer :S Jag förstår mig inte på det här... VARFÖR!?

gud vad saker kan göra ont...

Saknad är en väligt jobbig känsla, en känsla som aldrig verkar vilja försvinna. En oehört härlig känsla när man möts efter en tid av saknad. En känsla för mig som aldrig kommer försvinna, en känsla som gör ont.

GOOOOOD NAAATT ♥

vi på handel är inte vana vid läxor

Vecka 16 kan gå och dö

Jag vill ha ett liv! Jag vill inte ha ett liv ner i mina skolböcker...
Svenska papper filmens historia
Historia arbete om koncentrationsläger under VK2
Turism, natur & kultur arbete klart
Engelska uppsats klart + redovisa
Marknadsför turism uppg 5,6,7 klara
Projektarbete plan för arbetet

NATIONELLA PROV ENGELSKA A

Men häng mig, allt går sjukt segt ska jag berätta. Vi på handel är inte vana vid läxor vilket är en väldigt bra tradition som bör hålla i sig. Men just nu verkar det vara helt kört för traditioner. Tyvärr

sitter i skolan...

Sitter i skolan nu, har igentligen ingen lektion men så jävla tråkit att bara sitta och glo så satt mig i en data sal. Hade tänkt jobba lite engelska, men tröga erika har ju den på datan hemma och glömmer skicka den på mailen. Men bra då!
inte skrivit på hur länge som helst, men jag har verkligen haft fullt upp. Från morgon till kväll. Mitt rum är nästan färdigt nu föresten =) Bara lite tavlor som ska upp. Jag ska lägga ut bilder när det är klart. Fast lär ju ta några månader, hemma hos oss är vi inte så snabba på sånt.

Vi hade typ världens jobbigaste idrottslektion , intervall träning. Men kiss my as, det är verkligen det värsta som finns. Nu är jag helt slut. Jag är fett dålig på sånt. Kändes kul när min idrottslärare Karin bara gav mig en klockan och sa ni som springer lite fortare sping efter erika. Men tja. Jag hatar att få såna komentarer lixsom värsta pressen här ja. Desutom är min kondition noll. Och hon verkar tro att den är som en maraton löpare.

peace out

näsan bara rinner , åhh

Håller på att få världens förkylning nu med, praktiken var rena helvete kände mig verkligen inte bra. Kom till och med fram en kund och sa "hur mår du? du ser inte ut att må så bra" HAHA så jävla snällt, och han hade så himmla rätt så.
Stack hem till pamela efter praktiken vi tog lite kort och snackade om livet och kom på att det är så mkt man vill...
Ikväll har jag suttit på teater med skolan ringaren i nothredam (stavning?) den var faktist riktigt bra. Och jag fick värsta host anfallet mitt under en tyst stund där inne. PINSAMT! Vi hittade snyggingar och allt. och skådespelare som råkade visa lite för mkt saker. HAHA , vi fattar som satt där.
Efter det fick jag följe tills vikingsstrand typ och kom på att jag saknar jona, fyfan vad snyggt det är med IB killar ;) Så jävla hett. Killar bryt på svenska till engelska och ni är min ;) HAHAH

Nu ska jag hoppa ner i sängen , jag har varit en idiot och bokat in en körlektion kl 07,00 i morgon bitti. Jag är verkligen inte klad.

peace out ♥

Praktiken är över för idag

Yes, klarat av en dag till och nu är det bara i morgon kvar denna veckan. Jag har räknat smycken och tidningar, suttit i kassan. Jaa, det är ungefär vad jag har gjort idag. Jag har även fått en beundrare som har bjudit mig på semester till Jamaica eller Sydafrika jag får bestämma själv. HAHA, synd bara att det inte var min pappa som bjöd mig för då skulle man ju lätt åkt. Tyvärr är detta någon snubbe på båten som jobbar i köpenhamn. Eh okej, kanske inte så säkert.
Nu ska jag kissa , sen kommer pappa och hämtar mig. Det står KÖRNING på schemat. 

peace out

jag vill inte ta körkort

Asså nu är jag hemma ifrån en riktigt seg teorilektion på körskolan. Jag var där kl 17 och kom hem nu kl 20,30 Ilxsom hallå ja, de är oändligt många timmar och så ska man gånga det några gånger med. Kiss my ass! Tanken på att slå upp den här teori boken får en att svettas som man var i en bastu. Både av ångest,rädsla och vad man vet att det är tråkit. Jag sa innan jag började på det här, att det skulle ta 2 månader kanske nu har det snart gott 4 och jag har inger kommit långt alls. Jag är i början på teorin men snart i slutet på körningen, vilket ha fått sina nakdelar nu. Jag har fått körförbud av min körlärare. Bra erika! NOOT. Så jag ska bestäma mig snart att ta tag i mig själv och plåga mig igenom den här tiden. Blir ju inte bättre att man är dyslextiker och fattar noll av orden, och läser som en snigel. Great!

Idag har jag ändå varit hyfsat duktig jag har gjort ganska mycket engelska. Jag har skrivit klart engelska arbetet eller jag ska bara nu översätta det till engelska, åh det lär väl ta så här några dygn. hehe Jag hatar att jag suger på engelska. Och vi har nationella nästa vecka och jag kissar på mig så rädd jag är. Jag kommer springa naken genom skolan om jag klarar det, jag förväntar mig inte ens ett G-. Jag tänkte i alla fall logga in på msn nu och få tag i josh så jag kan få lite hjälp med arbete måste ha lite mer privat fakta om hans liv. Great!

peace out ♥

RÄDD FÖR FRAMTIDEN ? :s

idag var jag i farmors stuga och rensade på grejor, bra att ha grejor tills man flyttar hemifrån.
kastruller och massa andra köks grejor, lite tuffa saker som kaffe servis från IKEA när dom öppnade TUFT , söt som fan är den med. Får väl setta igång och dricka kaffe här med nu. Lite annat blev det med. Kom hem med två lådor och en kasse. Världens tuffaste glasögon redigt SNYGGA lite mer på skoj som man tog dom då. Man vet aldrig när man ska på maskerad. Kom hem med en jacka med , PÄLS :S fast får se vad jag gör med den.

Just nu är jag bara så jävla förvirrad på ALLT. Lixsom idag plocka jag saker tills man flyttar hemifrån och för en minut sen kände jag mig som en 4-ra åring. och vid kl 6 idag fick jag panik när mamma och jag kom in på framtiden. En sak är säkert.
JAG ÄR RÄDD FÖR FRAMTIDEN...

vilken väg...

image57
Jag önskar jag visste vilken väg som var min,
 Vilket håll jag skulle ta för att hamna rätt.
Jag önskar jag visste vad som var min mening med livet.
Jag önskar att jag kännde mig bättre själv och inte alla andra.
Jag önskar jag visste livet in i minsta detalj.
Jag önskar jag vore liten och slapp alla dessa funderingar om livet.
Jag önskar...
JAG VISSTE

puss!

image56
fan vad jag har saknat er, va lixsom vad ska jag säga. Vi

kvällen blev väldigt speciel

Jaa, det kan man säga speciel inte alls som vanligt. Kort! Men ähh, allt kan ju inte bli som man vill.
Träffa en väldigt gammal vän , fan vad jag har saknat dig egentligen.
Nu måste jag skynda mig, på med kläder och borstatänder, ska ner i stan och fika med älsk sandra. Puss

ferre perre

Tjao nu sticker jag iväg för att fira sara som har flytt 18 bast. Nu har jag någon att dricka vuxen drinkar med. Middag sen blir det utgång. Med uppdatering om kvällen i morgon. Puss

äntligen fredag

Uppe och jag vill inte gå upp, jag är så himmla trött.
Skolan verkligen suger idag. 08,15-15,20
Efter skolan är det en sabbis i stan innan en helt okej kväll sätter fart.

peace out ♥

au pair??

Någon som vet vilken organisation som är bäst att åka med??
Något man bör tänka på??
Eller något annat...
Jag vill verkligen åka men jag verkligen suger på engelska :S , men det lär inte bli något problem? Enligt AMS.
image54image55

marknadsför turism kan ta sig...

Jaa det är var det kan, Ta sig någon stans.... Jag verkligen hatar det i alla fall nu. Blev precis färdig med uppgift 4 verkligen überjobbig och den är nog inte ens godkänd. Men nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska hoppa ner i en ny bäddad säng med min hyfsat nya new york bok. Puss!

pussirumpan

image53
det löser sig nog men shit. Jag har ju sjukt mkt läxor :S
Jag är inte så smart ja inte.

peace out muther fuckers

Praktiken idag var chill en prao elev från uppåt i långa sverige var där ocg roade mig ;) Besök av lärare och smöra som fan för alla. Jag var verkligen duktig. Efter praktiken drog jag till mammas jobb som hade någon mini mässa om jobb i europa och i andra delar i den spänande världen. Vi snacka med olika au pair byråar. Det var nice, jag ska lätt söka med. Vet bara inte om jag ska åka direkt efter studenten eller på hösten. Men vafan då missar jag ju sydasien tripen? NOOOW. Ähh, det löser sig säkert.
I morgon är det utgång det ska bli kul jag ska dricka mig packad på massa cocktails med sara. Någon som vill med? Bara att hänka.

nu går jag och lägger mig

Jag har världens huvudverk så jag vet inte vad jag heter. Jag ska gå och lägga mig nu. Jag orkar ingenting.
Föresten vill jag sova med ida jag vill färga mitt hår och att ida ska klippa lugg på mig :S vist är jag galen? Puss hej

bilder från sälen

image48image49image50image51image52
äh ni får nöja er med dessa. Här finns i alla fall bevis att jag åkte. För mer bilder besök the picture-diary

varför just nu?

 Jag orkar inte med det här med det är ett helvete här hemma, jag vet inte vart jag ska ta vägen? jag behöver någon. HJÄLP!
Mamma jag älskar dig!! ♥

hejdå hatade gips

Nu fungerar den här bloggen igen i alla fall vilket känns väldigt bra.
Nu sitter jag i skolan och har Turism, kultur, miljö vilket är riktigt segt. Fast vi har LF (lärarefritt) YEEAH
Om så här en timme har jag inget gips heller vilket känns väldigt mycket bättre.
Äntligen ska jag få duscha NORMALT...
Ikväll är det teori vilket känns skit , jag orkar inte ta det här körkortet alltså. Vi får se om jag dyker upp eller inte.
Igår var jag med mamma och handlade nya möbler till mitt och bästa brors rum =) Nu återstår det bara lite sånt småt och gott kvar, som lampa, tavlor, blommor och sånt.
Men ha det, nästa gång så är man gips lös =) Dubbel glädje!

peace out ♥

RSS 2.0