lite väl för mkt..

Hej hej, hur mår ni alla idag? Jag själv mår inte speciellt bra. Blev kanske 100 grr för mkt igår för erika.. Jag tror jag deckade i en buske, eller jag vet inte :S Jag har världens största minnes luckor, det är sjukt obehagligt ska det medelas. Försök att undvika att få det. Det ända som kan få mig att minnas är nog bilder, bilder som man nog helst vill undvika att se... Igår var det då 18-års fest för Adam som fyllt år :) Det jag minns var mkt kul och trevligt! Var tänkt att vi skulle vidare och ner på krogen men vi han aldrig så långt. Men kvällen var väldigt kul fram till, ähh jag vet inte. Jag vill bara glömma vissa saker.
Bilder kommer senare när jag fått igång min kamera.

peace out

Projektarbete

Sitter och jobbar med projektarbetet man ska göra i 3:an på 100 p. Det är helt förvirrande för mig, för en kurs på 100 p. är sjukt stor och nu ska man få ner det i ett arbete :P:P Jag är inte den människan som börja med allt i tid heller, undra hur det kommer gå? Sitter med projektplanen men det är bara för tråkigt så tog en paus nu! Ska starta en blogg till det men, fast det tar vi en annan dag... Måste hålla er informerade under mina 3 veckor på Irland. Det är fan sjukt vi åker om bara några veckor nu , jag börjar bli nervös...


Hearing voices



föresten har jag massa med au pair papper jag ska fylla i nu, och leta foto, skriva personligt brev mm..
Gud som jag länktar tills jag åker!!

Au pair in america

Nu har jag äntligen gjort det. Jag har skickat in min ansökan så nu återstår och se vad som händer, antar att jag kommer få x antal papper som jag ska fylla i. Jag vill verkligen åka nu. Hoppas jag får, för då behöver man inte tänka på vad som ska hända efter studenten.



Första dagen på praktiken idag =) Det var alla tiders, fick göra lite allt möjligt. Hacka grönsaker, grilla kött, göra såser, mer sallad, diska och lite sånt. Jag är helt klart nöjd med dagen... I morgon ska jag lära mig servera, det verkar dock va lite mer kompliserat än att hacka grönsaker. Men lära mig ska jag nog allt kunna göra...

Träffa hanna efter praktiken vi tog en fika och gick en runda i regnet i stan =) Mys på topp! Jag saknar scandlines människorna faktist så kul att träffa någon igen. Bestämde oss för tivan snart ;D De låter alla tiders. Jag har i alla fall funderat med och kom fram till att göra massa för att inte tänka för mkt på henrik mm.. Det suger extra mkt att det är ny hemresedag :/ Och inte någon exakt datum. Blir väl så där nästa år. Januari-Febuari , hjälp jag dör! 

Nu ska jag ta och duscha borsta tänderna, ringa sandra och lägga mig i sängen och läsa lite Gossip Girl ;D Det kan intebli mkt bättre än så just nu, okej henriks sällskap skulle nog slå allt nu.

peace out 

Skoltrött?..

Jag har gått två hela dagar i skolan och jag hålle på att dö på det, seriöst! Känns som det borde vara riktigt mkt fredag i morgon, men nej dt är det inte utan onsdag. Men fan jag dör!
Jag vill bara lägga mig i sängen och adrig med behöva gå upp, kanske tills våren då.. Men inte nu.
Hejdå, och god natt.

USA jag saknar dig!

Jag är hemma i sverige igen nu , kom hem i torsdags morgon jävligt tidigt. Första skoldagen är avklarad och allt känns sjukt jobbigt. Jag vill tillbaka till Santa Barbara....
Jag verkligen älskar det stället!!
Kommer en berättelse om resan senare.
Nu ska jag dra vidare.

peace out

Santa Barbara nu!

Jag ar framme!...
Ni hittar allt som hander pa resedagboken.
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=225737&section=undefined

Hejdå! nu åker jag!

Brb. Nästan gång vi hös är jag i SB!
Ha de!

peace out

Stugan time

Åker ut till sommarstugan nu med familjen..
Mamma och Magnus åkte till göteborg idag så vi har sagt hejdå och sånt nu. Lite sorligt faktist! Men sjukt skönt ;D
Jag hoppas på perfa grillväder är sjukt sugen.
Allt är packat och klart nu känns som jag har glömt en miljon saker och har packat mer alldeles dör mycket saker. Men det där med packniing kommer jag aldrig bli bra på!
Efter jobb i morgon åker jag till Köpenhamn, Kastrup och sen flyger jag ;D Jag tror knappt det är sant bara. JAG VILL ÅKA NU... Är liter nervös för att flyga själv ;P Jag och min engelska suger, jag kanske måste själv åka till flygplatsen med :O Det är nog det jag e mest nervös för... HAHA Tänk om jag inte hittar min gate! Eller rätt avgångs terminal.
Men nu måste jag rusa...
Säg lycka till!

peace out

Vädret ser jävligt bra ut..

Kolla nyss in vädret i SB och om jag får säga det själv så kommer jag verkligen inte klaga på det... Hoppas på regn,rusk, och totalt skit väder i sverige i alla fall ;)
HAHAH när man åker bort får man lov och önska skit väder hemma ;) Bara så ni vet!


Förlåt, men jag är duktig

Denna veckan kan jag verkligen ge mig själv beröm för :) Jag har kämpat på med bara jobbiga saker. 3 dagar i rad med teori plugg på körskolan, kanske inte låter farligt. Men om vi snackar om mig så.. Jag är fan riktigt stolt över mig själv! Ska dit i morgon med, Och om två veckor ska jag boka uppskrivningstid eller enligt mina planer men sen vet vi ju alltid hur fort jag ändrar mig. Ska i alla fall köra på i  samma fart som nu, jag känner att jag kommer framåt nu. Gott snack! I morgon blir det några timmar med var det tänkt, för jag måste ju ändå nå mitt mål. Synd bara att min resa pajar allt nu, skulle varit as kalas att bli klar helt med teorin nu innan skolan börjar. Eller i alla fall med alla frågor och delprov... Slut på tjaaat back to my film night!
Som vanligt så avslutar jag med...

peace out

Godmorgon

Shit herre min jesus så trött jag är, jag är ingen människa nu...
Seriöst någon som vill byta med mig? Om det inte var så att man får lön för att jobba skulle jag absolut ligga i sängen inom 0,5 sekunder!

En sista sak..

Jag kom nyss på att jag har inget jobb på fredag ;D Vilket kalas!
Och jag och min lillebror bestämde nyss att vi ska ut till golfbanan och slå några slag =) Var fan 100 år sen sist. Och vad jag har hört så väntar det en tuff match när jag kommer till SB... Fast jag är en talang ju så varför träna ;) Det vet jag en som kommer göra efter att ha läst detta!

God natt och som alltid jag säger peace out

Pepp på sängen nu!

Min dag började med att klockan ringde 05,30 alldeles för tidigt eller dödligt tidigt. Missa i alla fall bussen till jobbet så fick cykla på min trasiga cykel okej, ner till jobb var inte så farligt (nerförsbackar) men när jag skulle hem var det betydligt jobbigare... Då blir det uppför i 7:ans växel. Inget jag rekomenderar brudar! Jobba till dryga halv två sen åkte jag till bibblan var tänkt att jag skulle lämna böcker men kom på att jag hade fel väska :@ Så himmla typiskt mig. Lånade i stället ännu mer böcker så klart om USA ;) Det är det ända jag tänker på just nu. Vad blir det för mig USA 3 grr på 1 år enligt mina planer ;) I alla fall 2 grr.

Sen gick jag med cyklen genom hela stan och gick upp för alla jobbiga backar som inte min cykel klarar av... Och så klart blev det KÖRSKOLAN jag ska fan ha mitt körkort nu! Träffa steffi som vanligt tur att hon är där annars skulle det nog varit lite extra kämpigt att gå dit. Hatar att sitta där själv. Jag gjorde ett prov till och klara det på en gång med 2 fel ;D Det är strongt (stavning?) för att vara mig. Men nu ligger jag mer normalt jämfört med mina andra frågor jag gjort och till körningen. Jag är fan stolt över mig själv nu! Får man lov att vara det? Om inte ursäkta mig men stick då.

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen jag är verkligen skit trött. Det tar på krafterna att jobba så omänskligt förtidigt. Seriöst! Tänkte bara att Marie skulle få komma in på msn jag har typ miljoner av frågor innan jag åker... Åhhh jag verkligen hatar tidzoner mer än allt annat. Nu är det typ lunch time i California och natti natti time för mig. Sånt blir jag bara så störd på ibland. Tur för bruden att hon inte bor på Nya Zeeland eller nått. Är väl 12h då? :O Måste väl ta ut min inpackning ur håret innan jag joinar sängen. Jag pallar inte vänta på att sex and the city ska börja ikväll. Idag är jag för trött för det...

Jag klickade nyss hem lite böcker med från cdon. Får dom väl nästa veckan eller något sånt där. Tråkigt för mig att jag inte är hemma då. Fast om jag ska vara ärlig så har jag inte tid att läsa nu för jag borde läsa körskoleboken i stället :P Fast hur kul är det jämfört med intresanta böcker som Gossip Girl? Humm svårt val där!

Oj! Detta blev ett långt inlägg för att vara mig, imponerad att du orka läsa det med. Okej! Då är det läxförhör på min dag nu.. Klara färdiga gå!!

peace out

Blue Crush

Kollar Blue Crush på tv3 sjukt nice, blir bara mer sugen på  surf,strand liv, marie, california, och golf.

"Amerikanskt drama från 2002. Kate Bosworth spelar det före detta surfproffset som fortfarande lider av en svår skada. Efter att hennes vänner uppmuntrat henne, anmäler hon sig till en surftävling som kan förändra hennes liv. Kommer hon att övervinna sin rädsla och återvända till sitt gamla liv, och kommer hon att vinna tävlingen?"

Resedagboken

Under mina dagar i USA hade jag tänkt uppdatera med vad som händer och så.
Eftersom jag och min familj är vana användrare av resedagboken.se så tänkte jag köra med det nu.

Ni hittar mig på ----> eriik-a

Hoppas ni kollar in och absolut inte glömer bort att lägga en trevlig kommentar ;) För det kan väl kanske men bara kanske bli lite ensamt borta i US and A

peace out

körkort next?

Ska dra till körskolan snart... Först körlektion och sen teori, får se men kanske blir teorilektion med. Jag är sjukt pepp på upprskrivningstider och sånt , tyvärr kan jag alldeles för lite för att boka tid. Men va fan erika! Skärp dig nu, nu fan ska det blir som du säger. Massa plugg och göra det där jävla provet. Ja, sen har du det här över. Så ska det bli... Får säga till steffi att ge mig massor av pepp feber.

peace out

Packa??...

Jag är sjukt pepp på att packa nu, jag vill åka iväg nu inte på lördag natt. Men om jag inte räknat ut det hela helt fel så börjar det bli lagom att börja i morgon =) Hur nice som helst! Jag älskar att packa men hatar att packa upp... Så alla ni resebloggare, vad ska man packa med sig till California?

Jag önskar jag var stor och stod som en vacker brud på stranden



Regnet öser ner i skåne, precis som att solen har gott i ide som björnen eller är det ormen?
Dagar som denna blir jag inte pepp på mycket. Dagar som denna älskar jag att spendera med min bästa vän, FILMEN. Det hela börja med 27 dresses och efter det Sex and the city movie.
Jag ska erkänna en sak att jag börjar nästan gråta till bröllop på film..
Det är så himmla vackert och fint, men ändå inte äkta love.
Tåren långt bak i ögat och rysningar genom hela kroppen sitter jag och min film och tittat på något som är det vackraste man kan ge en människa...
Äkta kärlek!
Att stå där och lova varandra alla fina ord inför vänner och släkt...
Jag blir bara kär jag hör/ser/berättar nu...

En dag är det min tur att stå där, med pappa som leder mig fram till min blivande man och lovar varandra evig kärlek.
En dag då jag är som lyckligast och har fått varje flickas dröm i uppfyllelse.
En dag då jag står där på stranden i min vita klänning och säger det jag alltid vela säga till någon.
Jag älskar dig och jag kommer älska dig till den dag livet tar slut.

Jag vill stå som brud med min blivande man, jag är nyfiken på vem han är..
Jag önskar jag vore stor nog och stå där på den där stranden och säga ja, just i denna sekund.


Regnar det eller?

Vilket jävla väder det är ute då!
Jag skulle bada i vatten om jag ens tog en fot utanför dörren idag.
FAN jag hatar de...

1 vecka

Om en vecka, om en vecka...
Det är fan inte sant kan knappt tro det.
Om en vecka e jag på väg till LAX. Fattar hur sjukt det låter... JAG ÄR PÅ VÄG HEM TILL MITT NYA HEM (de man ska ha när man blir vuxen och stor)
Hur galet är det här inte!

peace out

Välkommen tillbaka!

Nu är jag tillbaka i data världen hade jag tänkt. Jag har absolut inte haft lust eller tid... Vi har haft sommarens bästa väder, men nu e sommaren över det låter som hösten är på väg. Bestämt mig att jag vill ha mitt körkort i år, därför massa über mycket teori plugg på körskolan. Ja, men livet rullar på som fan och livet e helt underbart!
Dock finns det små saker som jag ångrar :/
Dagarna närmar sig med stormsteg och snart är jag på väg till California!!!
Yeah du hörde rätt, absolut!

peace out

RSS 2.0