hot hot hot

är vad det är ute idag, jag lökar som fan. Har precis varit och kört bil med pappi vilet var nära döden upplevelse till max. Blir bara mer lökig jag tänker på det. Nu ska vi ner och käka i stan, nice som fan!

peace out dudes

Aj

Aj, det är vad  räcker att skriva idag.

All again for you

Pluggat lite, men slutade med att det blev två avsnitt av one tree hill. Är på säsong 5 nu, det är faktist helt okej underhållning för min del. Ska hoppa ner i sängen ringa till H och lite sånt med. Får se hur det blir med praktiken i morgon, eftersom båten var med om en liten olycka idag och jag skickades hem :P Inte alls fel det, fast jag vill ditt i morgon. Hoppas annars på en kalas dag i morgon.

peace out

No games

Jag orkar verkligen inte skolan mer, har sjukt mkt att göra. Två riktigt stora arbeten, bli klart med broderiet till syslöjden och lite engelska och sånt. ÅHHHHH
På tisdag e det sista dagen och vet fan inte hur jag ska hinna :O
SHIIIT
Ska plugga vidare nu och fixa lite små saker...

peace out

Tonårstankar

Hej! Idag har det inte varit någon skola vilket har varit as kalas. Sov hemma hos H inatt, det var kalas trevligt. Åkte hem vid 10 tiden, städade lite och hitta äntligen mina trasiga solglasögon :) Nu ska jag bara se till att laga dom med. I alla fall vid 1 åkte jag till körskolan och kom hem därifrån typ nu. Jag känner mig riktigt duktig. Plugga som en jude, och kört som en jude med. Det gick ialla fall bra att köra. Teorin kan diskuteras.
Nu har jag låst in mig på rummet för att inte gå ut. MIN MAMMA HAR PROBLEM
Jag klarar inte av hon längre, seriöst. Snart kan jag begå världens misstag och hon inte försvinner från mitt liv. :S
Alla verkar ha så bra mammor, varför inte jag? , lilla jag. VARFÖR

peace out

whatever It takes

Frilufsdag men vi stack, som andra andra. Haft mys med biff <3 vi träffa cicci, laga mat och sov (typ). Nu är jag hemma, väntar på H ska komma och hämta mig, i morgon är det no school WÜNDERBAART
Ska va ducktig och sitta x antal timmar på körskolan hade jag tänkt. Men det är i morgon det.

peace out

Whoa

Äntligen!! Jag är klart.... Det är helt sjukt, jag är klar med alla uppgifter till Marknadsför turism. Aldrig någonsin behöver jag sitta med det här jävla ämnet. Jag är FRI! Det är fan helt sjukt.

Den råa verkligheten mitt i city

"Den råa verklighen drabbade bokstavligen city när Djurrättsalliansen protesterade mot pälshandeln på lördagen.

HELSINGBORG. Försiktigt och med respekt tar Johan Carlsson ut det första djuret ur plastpåsen och placerar det på den svarta duken på stenläggningen.

Det ser ut ungefär som en flådd hare, som är tänkt att stekas och ätas. Men det är en mink utan sin päls.

- Det mest bisarra med pälshandeln är att det handlar om lyxprodukter, säger Johan Carlsson lite senare.

Han och de andra ungdomarna som riggar upp tygplakaten har kommit upp från Malmö för att göra sin manifestation på Stortorget.

Är det första gången han hanterar flådda minkar?

- Nej, faktiskt inte. Vi har ordnat protester i Trelleborg och Kristianstad också.

De har fått kadaverna av en uppfödare, som de inte namnger av hänsyn till honom.

- De är bara glada över att bli av med kropparna. För dem är det bara en restprodukt - det är det vi tycker är så bissart. En och en halv miljon minkar på ett år!

Enligt Johan brukar de få väldigt stor respons på sina demonstrationer. På Stortorget blir det ingen rusning när de små blodröda kropparna lagts fram.

- Men det är folk här i Helsingborg som funderar på att starta en grupp inom Djurrättsalliansen. De kanske kommer lite senare.

Två unga tjejer går fram och den ena böjer sig ner direkt och stoppar en femtiolapp i bössan som placerats framför kropparna.Det är Sandra Hempel, 18 år och från Helsingborg.

- Jag tycker synd om djuren, säger hon. Och jag tycker det är jätteläskigt.

Kompisen Erika Bengtsson, också 18, instämmer.

- Det är bra att de visar det så här. Det blir mer känslor. Starkt. För det är inte kul att titta på, tillägger hon.

De har tänkt en del på det här med pälsar och djur.

- När man såg fåren i Uppdrag granskning, det där med ullen, då började man undra, berättar Sandra.

- Många har ju päls, men de är fusk, tillägger Erika.

På bänken intill har Estelle Holm från Bjuv satt sig med sina två schnauzer-hundar.

- Det är förfärligt, säger hon med avsky i rösten.

- Det är gräsligt att vi människor kan göra så. Vad ska vi ha djurpälsar för?

Kersti Söderström från Norrköping, som sitter bredvid, instämmer.

- Vi har ju syntestiska pälsar och de värmer lika bra.

Hon minns hur det var när hon var ung och det var status att få en Saga-päls.

- Men nuförtiden är det väl bara de kungliga som har päls, säger hon."

Allt är från http://hd.se/helsingborg/2008/05/24/den-raaa-verkligheten-mitt-i-city/


I don't wana to miss a thing


Lördagen spenderade jag med sandra hempel som för övrigt är min bästa vän. Vi gick i stan och kollade på kläder bla. bikini till mig, men det finns fan ingen normal bikini... ÅHH, kollade på massa kläder och så, jag shoppa ingen sandra shoppa massor. Sen fikade vi på mezo, vilket var mys, sen blev det ännu mera shopping för sandras del, sen hamnade vi i tidningen med :P , (lägger upp det senare) Men sen tog väl pengarna slut eller nått så vi drog ner till olearys åt gratis mat och var nöjda för det. Sen tog vi bussen till sandras farmor och hälsade på och blev en fika där med. Efter nån timme där åkte vi till grolle och stallet gjorde allt väldigt snabbt, och åkte sen hem till sandra. Laga mat, och sandra sprang runder och yrade. Sprang till bussen och åkte ner till jobb på harry's, var där en stund men sen åkte jag hem för att vara nöjd med dagen tillsamans med en av dom bästa <3
Blev inte nöjd med dagen, åkte och träffade H och kollade schlagern med massa dudes det var trevligt.

Nu ska jag göra något annat som att äta frukost hade jag tänkt. Sen Tänkte jag gå ut en liten stund innan jag plaserar mig framför denna burken :/ Och tvingas till mina läxor. Det sjuka e att jag har lite panik eller inte lite utan über mycket. För jag e i skolan ca 1 dag nästa vecka och två nästa sen har jag sommarlov, och jag har sjukt mkt jag ska göra innan dess. HJÄLP!

live forever

God dag! Idag är det en bra fredag för jag börjar skolan kl 12,30 lixsom vilken lyx. Det är alltid bra så här nu i slutet för alla lektioner ställs in hela tiden :) As kalas eller vad? Som på tisdag blir det ingen skola alls, eller ska tjata bort en lektion bara, men det ska väl inte bli några problem :P
Nu ska jag käka frukost innan jag tar min söndriga cykel och cyklar 7,1 km till skolan.

peace out

w890i

Har precis klickat hem en sådan här makapäär, landar i brevlådan nästa veckan nån gång. Vilket är as kalas!
Nu ska det kollas på Gray's...
image81

good peaple

Hemma från praktiken, ny prao denna veckan hon var underbart söt på massa sätt. Vilken tur för mig att hon rädda min praktik dag :P totalat har vi nog haft rast på drygt 3 timmar. tss, en aning för mkt men skit i det.
Nu är det bara tre gånger kvar vilket känns mkt konstigt. Nästan bara posetiva saker idag, vilket kalas!
Nu ska jag göra dagen syslor som att vattna blommor, vika tvätt, laga mat och vattna blommor där ute. Nu ska min familj leva i slaveri. YEAH? NOOOT, skaffa hit en polak i stället.

peace out

please dont tell her

God kväll nu ska jag hoppa ner i sängen, har flyttat hem igen nu vilket känns bra =) i alla fall att få sova på sitt egna rum igen. Sen kan resten diskuteras så som min mamma och sånt. För det är verkligen ett stort problem för mig. Ingen som vill byta eller så? Eller har en extra...
Annars är allt toppen, Marie är underbar, Ida är underbar, Fåtal lärare är underbara, Tiden är underbar, H är helt underbar på massa sätt.

peace out

IDA LEO <3

Bara för att IDA LEO är bäst och underbart söt, snyggast och snällast.

gossip girl finale

Igår visades sista avsnittet av säsong 1av gossip girl i USA , jag väntar med spänning.

run away

skolan, jag står bara ut för just din skull. Jag ska bevisa att jag inte ger upp så himmla lätt, allt bara för dig. Jag är inte lat och väljer den snabba vägen.

tell me baby

Jag vet inte vart jag står, jag vet bara att du är helt underbar. Den blicken du ger till mig kan jag leva på i flera dagar.Känslan av allt säger mer än tusen ord.

hemma från göteborg

Yes! inatt kom jag hem från göteborg med UG vi hade verkligen hur bra som helst, om det skulle varit några + grader till skulle det lätt vatt en 5:a. I alla fall liseberg var kul som vanligt men det blir det alltid med så trevliga människor som er <3 Jag är sjukt trött idag, och funderar på att käka frukost nu. Sen resten av dagen blir det väl bara massa plugg :/ Shit så depp jag blev nu då. I mitt nästa liv ska jag gå i skolor där man inte behöver ha några läxor eller något liknande.

peace out

livet på nicolaiskolan

God dagens! Sitter fortfarande i skolan, vilket inte är så kul. Jag vill hem och ut i det fina vädret, inte det roligaste att kolla ut och det ser ut som toppen väder ute. Jag tvingas sitta inne i en jävla äklig datasal.
Har mitt favorit ämnen med Marknadsför turism NOOOOOOT, kan dö verkligen! Som tur slutar den om 2 weeks =) Fast till hösten blir det Marknadsför turism B, vilket jag inte ens vågar tänka på.
I alla fall snart har jag nationella prov med adam och gregor :P SHITPOMESFRITES! Är fan nervös, lixsom engelska och allt. Men Men blir som det blir.
Ähh, nu ska jag jobba vidare :@

peace out

gimmie more...

Lite mer kläder :P haha, men om man har brist på det så varför inte. Även om väskor är bättre fast jag spar mig till sommaren, i spanien ska det shoppas, I hope.
Från gina är båda kjol and top.
image80

Gossip Girl, satan vad spännande...

Jag typ dör så spännande GG är nu, jag vill ha måndag/tisdag NU. Säsongs avslutning och allt hoppas bara inte det dröjer för länge till säsong två börjar, NÅGON SOM VET?? Åhh, jag hatar G...

körskolan

God eftermiddag, det är väl ändå fint väder idag? Det tycker jag i alla fall. Igår var vi aldrig på vår gammla skola och hälsade på vi ska ta det på måndag i ställer, vi hamnade lixsom på stan och ja. Stan kan man vara länge på ju ;) Jag handlade dom kläderna jag hade tänkt handla i lördags fast jag hade inga pengar eftersom jag glömt alla kort
och sånna gottigheter hemma. Här får ni en bild!





Nu hade jag tänkt cykla till körskolan för att stanna där resten av kvällen :/:O vilket det verkligen blir. ÅHH, jag gillar inte alls det stället. Får bara ångest av det, lixsom om jag skulle varit mer på G skulle jag snart haft mitt körkort i 5 månader. Det gör mig riktigt depp asså.
Imorgon är det praktik igen vilket jag faktist ser fram i mot var ju ett tag sen nu man åkte båt. Uhhr, tänk om det blir sånt beroende :S Lixsom tänk en hel sommar med. Shit pomesfrites det får vi inte hoppas.

Men tja då, peace out and understand

prople always leave

Tjing tjong, sitter i skolan nu har ingen lektion det suger som vanligt. har i alla fall kommit på att jag skulle kunna gå till körskolan på måndagar denna tiden. Men tja så smart jag e , kunde jag inte komma på det tidigare. Slutar vid tolv ska träffa sarah vi ska till maria park och hälsa på den bästa skolan i hela världen =) Det är fett nice asså!
Händer rätt mkt i veckan ändå, men på lördag är det bäst för då är det göteborg som gäller med UG.

peace out

shit pomesfrites!!

Nu är snart helgen över och jag har haft en super helg för det mesta. Ferre igår kan ju säga speciell... Men det tar vi en annan gång. Jag orkar inte skriva hela helgen, men wounderful. Ska käka middag nu.
Godendagen ♥

smile like you mean it

Idag är jag bara så himmla glad vet egentligen inte varför :P , men det är bra att man har såna dagar det med. Och imorse kom jag upp bara en halv timme efter att klockan hade ringt, vilket nästan är rekord för att vara erika bengtsson. I alla fall , snart är det engelska i skolan och sen är det ner till scandlines för info möte om sommarjobb där med mina nya arbets kompisar.  Trevligt, trevligt. Ikväll ska jag umgås med den bästa i alla fall, sandra. Fan hon är underbar, och jag saknar hon fan. Ähh nu måste jag jobba vidare med mitt jävla marknadsför turism projekt. FAAAAN asså...

peace out

friends forever

¢¾

god natt

nu ska jag försöka sova, inte för jag tror jag lyckas. bra jobbat erika. inga läxor gjorda med. kul, alla lärare hatar mig. från mvg till ig va det här.
Bra kämpat! NOOOOOOOOOOOT

helgen kommer bli underbar som bara den =) , sandra, H , och ida&fiia kanske? .
Puss på de!

daaamp

åhhh jag kan inte sova.... vilket är über iriterande, fick sätta mig vid datan , men ska försöka igen. jag hatar det här. jag kan aldrig sova för tiden.
jag tänker på för mkt skit om allt och mitt liv, jag önskar man kunde stänga av sin hjärna när man ska sova. ingen som kan komma på en sån uppfinning? då är ni gud för mig!
det är typ enda gången på daan jag tänker riktigt ordentligt. allt e tyst, och bara e en själv. FAAAAN


länge sen

Har inte bloggat på ett himmla tag nu. Har inte haft ork, tid och lust nu när det varit så himmla fint väder och annat.
Idag är jag hemma från skolan, jag orkar verkligen inte. Så jag har sovit über länge sen har jag ätit lite godis, kollat på nästa veckas DH (kunde verkligen inte hålla mig) Och nu har jag av verkat veckans Gossip Girl så klart. Nu hade jag tänkt att kolla på lite One Tree Hill innan jag tog tag idagen med att göra mina jävla marknadsför turism läxor...

peace out

det är sjukt hur underbart allt kan va

Jag vaknade upp idag och hade lite ångest, jag bara shit fan jag måste till skolan i morgon :@ Men efter att ha tänkt efter en extra gång slog det med. SHIIIT det är ju fan bara fredag idag :D Kan det bli mkt bättre? Två hela dagar där man kan göra precis vad man vill om mornarna :P Det är nästan så jag måste fira med bullar och saft.
I övrigt fattar jag inte att jag är så trött hela tiden, kanske har med att göra att jag har 25 + i mitt rum. Jag hatar att bo i nya hus med mkt fönster mm. På sommaren är det rena plågan utan tveckan. Man lider då!
Nu ska jag kolla ett avsnitt av one tree hill innan jag tar tag i dagen.

peace out

Inhandlat

Här kommer blider på mina inköp från gårdagen , jag e helt klart nöjd.

Kläning från H&M
Regnjacka från H&M
Jeans från Cheap Monday

Trevlig första maj!

God efteriddag / lunch!
Gårdagen blev inte alls på vad jag hade hoppats på. Hoppades på utgång men eftersom ingen jävel hörd av sig blev det fan inte så :@ Slutade med jag och johanna gick och hyrde film! Det var ändå helt okej. Tänkte dra till ängelholm men kändes inte precis så lönt eftersom sista tåget gick kl 00.04 riktit sugit. Tror jag ska träffa H i morgon men vi får la se.
Sitter fortfarande i pjamas :P vilket känns underbart. Hade tänkt att hoppa in i duschen snart för att pigga upp mig en aning inför Thurfjells-middag senare idag. Hela familjen med mostrar, kusiner och respektive och så klart mormor och morfar i all ära. HAHA
Ska bli kul att träffa alla =) Extra kul ska det bli att få höra om familjen Kronmans Trip i Australien/Nya zeeland/Hong kong, hoppas på ü¨ber många bilder :P , Tss. Snart är det dags att börja planera våran efter skolan trip :D JAG LÄNKTAR
Ha en underbar dag! 


peace out


RSS 2.0